Avenir

AVENIR Praskanka Panda

Avenir
7.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

7,99 €
Quick overview:

Ustvarjanje za otroke od 3. do 7. leta s praskanko Avenir Panda je prava stvar za velike likovne dosežke!


Avenir Praskanka Panda je prava za praskanje in sestavljanje Pande iz kosov praskanke! Izdelava praskanke Avenir Panda je s posebnim priloženim orodjem in priloženimi listi za praskanje preprosto in kreativno delo ali likovna igra. Praskaj s priloženima lesenima palčkama po zelo lepo obarvanih podlagah papirja za prasknke. Ustvarjaj atrakitvne barvne podobe ljubke pande. Preprosto spraskaj črno pobarvan umetniški ipapir, da razkrijeeš resnične barve. Pred tabo se bodo prikazali pravi umetniški prizore in tudi zabavne like pandic za igro dobiš! Starost 3 in več.


Praskanka za otroke Avenir Panda za ure likovne vzgoje in igre doma!


Praskaj in odkrivaj s posebnim lesenim pisalom praskanke Avenir, kaj vse se skriva pod črno podlago. Kaj bo odkrito in kaj skrito je v skrivnost na praskanki zavito. Vse je odvisno od otroške kreativnosti! Zabaven ustvarjalni komplet za otroke s praskanko Avenir Metulji bo poskrbel za ure kreativne otroške zabave. Pobarvanka praskanka v sebi skriva menitne stvaritve. Vse so v praskanki  Avenir skrite, in ko jih odkriješ bodo vredne razstave na vsakem končku police otroške omare in zidu sobe. Ustvarjalna praskanka za otroke Avenir Panda je darilo, ki bo otroka vedno razsveselilo!


Praskaj, odkrivaj barve in sestavljaj zabavne like živali Pande s pomočjo bogato opremljenga kompleta Avenir Panda. Priporočena starost 3 do 7 let.

Šifra izdelka: AV7331723
EAN: 6920773317232

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ustvarjanje za otroke je s praskanko Avenir sila enostavno in zabavno!

Praskanka PANDA je idealen ustvarjalni set za otroke od 3. leta dalje s katerim resnično poživimo ustvarjanje za ortroke doma. Kreativni set s paraskano sodi med najbolj zanimive ustvarjalne igrače. Praskanke Avenir so ustvarjalne igrače za otroke od treh let naprej, ki bodo uzadovoljile kreativne portrebe otroka po ustvarjanju še pri 4,5 6 in 7 letih.Z njimi zlahka poživimo ure likovne vzgoje doma in spodbudimo ustvarjalni razvoj otroka. Občutek za umetnost, fina motorika in kreativna zabava sta so praskanko za otroke zagotovljeni.

AVENIR Praskanka za otroke Panda bo najlepše darilo za ustvarjalnega otroka. S preprostimi navodili praskanke Avenir, do najlepših mojstrovin na zabaven in lahkoten način.

Podrobnosti igrače:

  • Blagovna znamka: AVENIR
  • Ime izdelka: Praska z mehkimi palicami
  • Dimenzije paketa: 230*230 mm
  • Specifikacije izdelka: 4 predhodno oblikovani listi za praskanje, 2 klasična lista praskanke, 4 mehke palčke za povezovanje, 1 orodje za praske, 1 krpa za brisanje
  • Primerno za starost: 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Avenir

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: AVENIR Praskanka Panda

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.