Več pogledov

Avenir

AVENIR Praskanka Živali Lutke

Avenir
11.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,99 €
Quick overview:

Lutke Živali in praskanka naredi si sam Avenir!


Kreativna AVENIR praskanka Lutke Živali je ustvarjalni bonbonček in popolno darilo za vse male ljubitelje umetnosti od 5. leta dalje! 

Naredi si sam svojo lutko živali iz praskanke Avenir Živali Lutke, je pravi posladek za vsakega otroka, ki rada ustvarja. Vsak se veseli, ko vidi takšno igračo za darilo. Tisti, ki obdaruje in tisti, ki je obdarovan. Veselje je zagotovljeno na obeh straneh.

Atraktivna praskanka za otroke in lutke živali, ki si jih izdelaš sam, je preprosto ena najlepših in najboljših ustvarjalnih igrač kar jih dobiš. S praskanko Avenir izdelaj si sam Živali Lutke dobiš popolno ustvarjalno igračo za male umetnike. 

Velika in zelo zabavna spodbuda za razvoj kreativnega duha otrok kar skoči iz škatle praskanke Avenir Živali Lutke.

Pusti domišljiji naj poleti in daj ustvarjalnosti prosto pot. Preseneti prijatelje in družino s čudovitimi praskankami iz kolekcije AVENIR. 

Starost 5 +.

Šifra izdelka: AV7331685
EAN: 6920773316853

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Praskanke Avenir so navdih za kreativnost. Domišljija otrok nima meja in s kreativno praskanko Živali Lutke si bo otrok sam izdelal atraktivne lutke 6 živali. Pravljično in magično! Čudovita ustvarjalna igra za otroke od 6. leta dalje. Dimenzije 31,5 x 24 x 1 cm. V kompletu je vse kar potrebujete za izdelavo lutk živali s praskanko Avenir. Pisala za praskanje, listi, krpica, 6 držal, 30 žebljičkov in pritrdilnih elementov za izdelavo šestih čudovitih lutk živali.

Starost 5+

Dodatne informacije

Proizvajalec Avenir

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: AVENIR Praskanka Živali Lutke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.