Več pogledov

Avenir

AVENIR Ustvarjalni set za otroke Torbica Bunny

Avenir
11.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,99 €
Quick overview:

Izdelaj si šik plišasto torbico s podobo zajčka! Za zabavno kreiranje uporabi Avenir ustvarjalni set za otroke Torbica Bunny.


Čudoviti set za izdelavo samo tvojega zajčka, šik torbice za punčke te bo prevzel in popeljal v svet kreativnosti in zabave. Punčke bodo pri izdelavi urile fino motoriko, ročne spretnosti in koncentracijo, ki je vsekakor potrebna, da nastane zabavna torbica, ki jo bodo z veseljem nosile in razkazovale prijateljicam. Ustvarjalni set za otroke za izdelavo torbice v kompletu vsebuje blago v obliki zajčka, debelo mehke preje, kavelj za kvačkanje, plastično iglo, šivalno nit in ilustrirana navodila. Otroci lahko preprosto sledijo navodilom in si izdelajo ljubki modni dodatek. Sproščujoča kreativna igra z ustvarjanjem je najbolj zabavna. Z ustvarjalnim setom za otroke boste deklice popolnoma navdušili! Izvirno in popolno darilo za punčke od 6 let dalje.


Ustvarjalni seti za otroke Avenir spodbujajo ročne spretnostni in kreativnost.


Otroci imajo izjemne sposobnosti za ustvarjanje in so zelo kreativni. Ko bodo šivali in vlekli zanke na svoji novo nastajajoči torbici, se bodo zabavali in poleg fine motorike krepili razmišljanje, samozavest in bodo ponosni na svoj lastni izdelek. Dejavnost ustvarjanja in umetniškega izražanja prinaša občutke sreče, umirjenosti in sproščenosti. Naj domišljija utre svojo pot.

Zabavne in ustvarjalne igrače za punčke od 6 let dalje.

Šifra izdelka: AV7331750
EAN: 6920773317508

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI

Ustvarjanje za otroke z Avenir Torbico za punčke Bunny je čudovito zabavno in odlična likovna dejavnost za razvoj domišljije in ročnih spretnosti.

Otroški set je kot nalašč za ustvarjalne punčke, ki rada izdelujejo in ustvarjajo simpatične izdelke. Avenir ustvarjalni seti spodbujajo kreativnega duha in so garancija za zabavno igro. Skozi ustvarjalno igro otroci spodbujajo kreativnost, ročne spretnosti – fino motoriko, razmišljanje, urijo koncentracijo in utrjujejo samozavest za kasnejše ustvarjalne cilje. Kreativni set vsebuje blago za torbico v obliki medveda, mehke preje v rjavi in krem barvi, naramnico, plastično šivanko, kavelj za kvačkanje, vse potrebno, da bodo punčke lahko kreirale čudovito plišasto torbico. Izdelovanje bo zanimivo, saj bodo preprosto sledile ilustriranim navodilom. Ideje za ustvarjanje z otroki so pri Avenir oblikovali v kreativni set v očarljivi škatli, ki je prekrasno darilo za rojstni dan, praznike ali kakšno drugo priložnost.

Podrobnosti ustvarjalnega seta:

  • Prikupna škatla dimenzij: 11 x 24 cm, velikost torbice 14,5 x 15 cm
  • Kreativni set vsebuje: 2 kosa blaga v obliki zajčka, 1 kos blaga, 1 volna, 1 volna kremne barve, 1 šivalna nit, 1 naramnica, 2 plastični očesi, 1 plastična igla, 1 gumb, 1 kavelj za kvačkanje, ilustrirana navodila
  • Sproščujoča kreativna igra za punčke, ki izdatno uri fino motoriko, ročne spretnosti, krepi koncentracijo, spodbuja ustvarjalnost.
  • Popolno darilo za punčke.
  • Starost: od 6 let dalje

Dodatne informacije

Proizvajalec Avenir

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: AVENIR Ustvarjalni set za otroke Torbica Bunny

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.