Več pogledov

Babyono

BABYONO Knjiga za dojenčka Black&White

Babyono
10.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,50 €
Quick overview:

Knjiga za dojenčka Black & White za aktivno odkrivanje prvih veščin in zabavo novorojenčka.


Kontrastna črno bela knjigica za dojenčka je odlična prva igrača za dojenčka v najboljših barvah za razvoj vida do 3. meseca starosti. Krasijo jo prikupne živali čebela, zajec, medvedek, ježek, krava, konj, kuža in muca. Knjigica je nastala z namenom spodbude otrokovega čutnega razvoja z uporabo kontrastnih slik. Spodbuja razvoj vida, omogoča pridobivanje novih veščin, od praktičnega prijema, vlečenja, mečkanja, tipanja različnih materialov. Ima osem strani, s pomočjo dodatnega obročka jo lahko tudi enostavno obesite na voziček, lupinico, posteljico. Prikupna črno-bela knjižica spada med igrače za dojenčke, ki jih bo vsak novorojenček neskončno vesel. Zadovoljna bosta tudi starša, ko bosta opazovala, kako dojenček z zanimanjem raziskuje.


Prva knjiga za dojenčka se odziva na kognitivne potrebe novorojenčka. 


Zabavni teksturirani elementi kot so različni trakci in zvočne izkušnje bodo dojenčku nedvomno zagotovili veliko zabave za dolgo časa in mimogrede bodo spodbudili njegov razvoj. Dojenčkovi možgani so ustvarjeni za sprejem novih informacij in jih vpijajo kot velika goba. Pogleda, prime in potegne štrleče trakce, obrača liste. Pri tem razvija občutek za vid, domišljijo in sposobnost koncentracije. Mehka knjiga je prva senzorična igrača, ki spremlja otroka v prvih fazah razvoja.


Črno beli vzorci mehke knjige za dojenčke Babyono so popolni zgodnji razvoj vida dojenčka.


Otrokov razvoj je še kako pomemben, zato si tukaj ne želimo kaj zamuditi. Ravno iz tega razloga je pomembno, da izberemo dobre igrače za otroke, ki že dojenčku omogočajo naraven razvoj in se hitro odzivajo na kognitivne potrebe do 2. leta starosti. Kontrastna senzorična knjigica Babyono je nujna za psiho-motoričen razvoj novorojenčka in dojenčka. Nastale bodo zanimive zgodbice, ki jih boste skupaj ustvarili. Kot nalašč za to so spodbujajoče oblike, barve, materiali in zvočni učinki.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od rojstva do 2. leta starosti.


Šifra izdelka: 542
EAN: 5901435412800

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Knjiga za novorojenčka Black & White za prve spretnosti in veščine po rojstvu.

Ko otrok knjigico prime v male ročice, jo lahko mečka, vleče za štrleče dele, pritiska, si ogleduje živali. Spodbuja da se otrokove kognitivne veščine začnejo razvijati takoj po rojstvu. Dojenček sprva ne vidi barv in vse vidi kot eno. Zato je priporočljivo spodbujati otrokov razvoj s preprostimi kontrasti. Vizualno – slušna in motorična koordinacija med branjem in listanjem knjigice Black & White zelo napreduje. Igra s senzorično mehko knjigo je zabavna in hkrati omogoča, da se v zgodnji fazi razvoja krepijo motorične, ročne in kognitivne veščine novorojenčka, dojenčka in tudi malčka do 2. leta starosti.

Veš kakšen je videti svet v očeh novorojenčka in dojenčka?

 • Novorojenček - vidi le kar je neposredno pred njim in loči samo ČRNO in BELO barvo.
 • Dojenček 3 mesece - prične prepoznavati starše in prve barve.
 • Dojenček 8 mesecev - prizori v ospredju dobivajo jasnejšo podobo in prične se razvoj koordinacije oko-roka.
 • Dojenček 12 mesecev - barve jasno razlikuje a vid se polno razvija do 2. leta.

Mehke in zvočne knjige za dojenčke spodbujajo kognitivni in motorični razvoj od rojstva do 2. leta starosti.

Zvočni elementi in različne teksture materialov v knjigici spodbujajo razvoj vseh otrokovih čutil. Mehke in debele stranice knjigice z dodatki so odlične za prijemanje in mečkanje. Med igro se razvija koordinacija oko-roka in celo domišljija. Dotikanje, okušanje, stimulacija dlesni, grabljenje, prijemanje in vlečenje so način branja, ki ga omogoča dobro izbrana knjigica za dojenčke. Prva izbira za prvo branje novorojenčka naj bo Babyono Black & White. 100 % zadovoljstvo je zagotovljeno.

Podrobnosti igrače:

 • V knjigi nastopajo živali jež, čebela, zajec, medvedek in druge.
 • Kontrastne barve črna in bela.
 • Teksturirani dodatki, trakci, za dlesni, različni zvočni učinki.
 • S pomočjo dodatnega obročka knjigico enostavno obesite na voziček ali lupinico.
 • Velikost 12 x 12 x 2 cm, kvadratna.
 • Material mehak poliester.
 • Teža 0,10 kg.
 • Starost od 0 do 2 leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Babyono

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BABYONO Knjiga za dojenčka Black&White

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.