Več pogledov

Babyono

BABYONO Knjiga za dojenčka Omnibus C-More

Babyono
15.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

15,90 €
Quick overview:

Knjiga za dojenčka Omnibus je napeta prva trilogija za radovedne bralce od rojstva dalje!


Kristalno jasnim in čistim barvam knjige za dojenčke Babyono Omnibus so dodane še druge atraktivne in inovativne domislice. Da bo prijemanje, grabljenje, stegovanje, gledanje, okušanje, poslušanje in seveda branje kar najbolj zabavno je tukaj Omnibus! Tudi mama se bo rada pridužila prvemu branju in se skupaj z otrokom posvetila razburljivim novim odkritjem, ki jih prinaša ta zanimiva knjigica za dojenčke.


Prva knjiga za dojenčka zna početi marsikaj in te tako veliko nauči.


Je to knjigica za dojenčke ali mehka plišasta kocka in kako se bere ali sestavlja? Zabavne lastnosti domiselno oblikovane igrače za dojenčke Babyono Omnibus bodo poskrbele za to, da bo dojenček kaj hitro sam ugotovil kako se vsej stvari streže. Tako veliko je tega, ko gledaš, bereš in se igraš s takšno debelo knjigo. V njej se skriva marsikaj kar je vredno raziskai zato bo to kar precej dolgo in še bolj zanimivo branje. Knjiga se preprosto sestavi v plišasto kocko, med branjem zna sama stati in če ti jo včasih prebira mama je to še bolj zanimivo. Toliko vsega je notri in mama o vsem resnično veliko ve, zato je prebiranje neskončno zabavno in prijetno.


Mehke knjige za dojenčke Babyono so zakladnica igre in razvoja.


C-More je nujen za psiho-motoričen razvoj novorojenčka in dojenčka. Pravzaprav se bo vsak otrok do 2. leta starosti kar z veseljem lotill svoje knjige. Senzorični dodatki v mehki knjigici spodbujajo razvoj vseh čutil in motoričen napredek. Raziskovanje in igranje brez konca in kraja te navdušita. Mehka senzorična igrača spremlja novorojenčka in dojenčka v prvih fazah razvoja in se hitro odziva na vse nove kognitivne potrebe do 2. leta starosti. Vzemi svoj Omnibus in odkrij kaj vse ima.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od rojstva do 2. leta starosti. 

Šifra izdelka: 778
EAN: 5901435412107

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Knjiga za novorojenčka Omnibus in pravočasen razvoj.

Zgodnje faze razvoja so občutljiva obdobja, ki jih lahko hitro zamudimo, če dojenčku ne omogočimo primerne igrače. Zato je pomembno, da se že novorojenček in dojenček prične igrati z dobro izbranimi igračami, ki ustrezajo razvojnemu obodbju. Omnibus je do vrha naložen s senzoričnimi dodatki za igro, kontrastnimi barvami in lepo se sestavlja v kocko. Knjigica sama stoji in omogoča obilo načinov razvojne igre od rojstva dalje. Knjiga za novorojenčka omogoča pridobivanje novih spretnosti takoj po rojstvu. Vizualno - slušna in motorična koordinacija novorojenih med branjem in listanjem C-More knjigice zelo napreduje. Ima najboljše lastnosti prve senzorične igrače in igra z kontrastno mehko knjigo izdatno spodbuja kognitivni in motorični razvoj novorojenčka, dojenčka in celo malčka do 2. leta starosti. 

Veš kakšen je videti svet v očeh novorojenčka in dojenčka?

 • Novorojenček - vidi le kar je neposredno pred njim in loči samo ČRNO in BELO barvo.
 • Dojenček 3 mesece - prične prepoznavati starše in prve barve.
 • Dojenček 8 mesecev - prizori v ospredju dobivajo jasnejšo podobo in prične se razvoj koordinacije oko-roka.
 • Dojenček 12 mesecev - barve jasno razlikuje a vid se polno razvija do 2. leta.

Mehke in zvočne knjige za dojenčke spodbujajo motorični in kognitivni razvoj od rojstva do 2. leta starosti.

Mehke in debele stranice knjigice z dodatki so odlične za učenje prijemanje, pincetnega prijema, grabljenja in premikanja predmetov. Zvočni elementi in različno teksturirani materiali v knjigici spodbujajo razvoj vseh čutil. Med igro se razvijata koordinacij oko-roka in celo domišljija. Dotikanja, okušanje, stimulacija dlesni, grabljenje in prijemanje so način branja, ki ga omogoča dobro izbrana knjigica za dojenčke. C-More je prava izbira za prvo branje in prava knjiga že za novorojenčka 100%.

Podrobnosti igrače:

 • Kontrastne barve črna, bela, rdeča, rumena, zelena.
 • Vzorci, števila, liki in dodatki za učenje prijema.
 • Teksturirani dodatki za dlesni -  grizala, različni zvočni učinki, sestavljanje v kocko.
 • Velikost 12 x 12 x 12 cm
 • Material mehak poliester.
 • Teža 0,10 kg.
 • Starost od 0 do 2 leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Babyono

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BABYONO Knjiga za dojenčka Omnibus C-More

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.