Več pogledov

Babyono

BABYONO Otroška nočna lučka Projektor Ježek - ZADNJI KOSI

Na zalogi

Stara cena: 29,99 €

23,99 € Akcijska cena

Stara cena: 29,99 €

23,99 Akcijska cena

Quick overview:

Ježek Hugo je velika, mehka ljubkovalna igrača in čarobna nočna lučka!


Ljubek, velik in mehak Ježek je začuda tudi otroška nočna lučka, ki v sobici pričara čarobno avro, polno raznobarvnih zvezdic.

Privlačen projektor Ježek zna početi veliko stvari in bo najboljši prijatelj otrok od prvih dni. Njegov izjemno prijeten dotik ima pomirjujoč učinek in otrok takoj vzpostavi stik z mehko igračo.

S senzorično otroško nočno lučko Ježkom, dobi otrokov razvoj čutil zelo prijetno vzpodbudo. Razvoj vida, sluha in dotika se dogaja hkrati. Igrača ima tudi zelo pomirjujoč učinek na otroka, mu daje občutek varnosti in je popolna za umiritev pred spanjem.

Multi uporabno otroško nočno lučko Ježka Huga, lahko uporabljamo tudi kot bralno luč z mehko svetlobo. Je tudi glasbena skrinjica, ki zna zaigrati kar 60 uspavank!

Nežno šumeči zvoki t.i. White noise, so dojenčku v pomoč pri mirnem spancu. Dojenček bo prej zaspal, spal bo dlje in ne bo se prebujal. Poleg otroške nočne lučke Ježek, se bo Počutil varno kot v maminem trebuščku.

Prisrčen in mehak Ježkov kožušček se preprosto vzdržuje. Iz Ježkovega trebuščka vzamemo otroško nočno lučko, kožušček pa damo v pranje.

Da bo vse pod kontrolo ima Ježek tudi gumb za uravnavanje glasnosti in izbiro barve svetlobe.

Perfektno Ježek Hugo!

Šifra izdelka: 480
EAN: 5901435410837

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Z BABYONO otroško nočno lučko Ježek Hugo bomo otroka zlahka umirili in pripravili na počitek. Velika in mehka tolažilna igrača je zelo prijetna na dotik in vgrajeni projektor bo pričaral pravljično vzdušje v temnem prostoru. Tema je za otroka lahko včasih tudi nadležna. Blaga, umirjena osvetlitev prostora prežene neprijeten občutek. Nežne melodije 60-ih uspavank in nastavitev jakosti zvoka in svetlobe pripomorejo k ustvarjanju različnih, prijetnih ambientalnih izkušenj. Otroška nočna lučka Ježek spodbuja razvoj domišljije, sprošča in stimulira občutek varnosti.

Tehnični podatki: velikost 17 x 22 12 cm, material 100% poliester, za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, ki so že priložene.

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
jež je razveselil
Napisal/-a Joža
14. januar 2022 12.54.37 CET

Dobljeno v roku, kupljeno za darilo in jež je razveselil. Lučka fajn dela brez skrbi in kožuh ježa mehak. Priporočam kdor rabi tako luč za otroka je res v redu. Hvala in pozdravljeni, Joža

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BABYONO Otroška nočna lučka Projektor Ježek - ZADNJI KOSI

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.