15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Bauspiel

BAUSPIEL Kocke Small Colour Track Lucent Cubes 45

Bauspiel
179.9 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

179,90 €
Quick overview:

45 lesenih kock Small Colour Track z dodatkom 20 prosojnih kock Lucent Cubes za fascinantno igro svetlobe in gradnje!


Lesene kocke Bauspiel Small Color Track z Lucent Cubes so sestavljene iz 45 gradnikov. V kompletu lesene montessori igrače je  20 lesenih kock z dragulji, s po dvema draguljema v vsaki kocki. Bleščeči kammni nastopajo v desetih parih različnih mavričnih barv. 5 lesenih kock je s fasetnimi dragulji v okencih. Da bo vse še veliko bolj igrivo in zabavno je dodanih še 20 Bauspiel Lucent Cube akrilnih prosojnih kock.

Bauspiel Small Color Track z Lucent Cubes svetlečimi kockami je čudovito sestavljen komplet za gradnjo in kreativno igro. Komplet vrhunske lesene igrače vsebuje 20 lesenih kock z bleščečimi dragulji.

Posebnost igrače - Vsak pravokoten blok je v barvnem paru, kar otroku omogoča igranje čudovite de-luxe različice barvnega spomina.

Poleg tega je v bogato opremljenemu igralnemu kompletu lesene igrače še pet dodatnih kock s fasetnimi okenci in 20 prosojnih akrilnih kock z dvema v vsaki barvi. Vse to omogoča, da domišljija otroka sproščeno zdrvi in je edina ovira za igro čas za spanje.

Šifra izdelka: BS0152

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Bleščeči dragulji uliti v naravne lesene kocke? Kako lepa je ta kombinacija lesene montessori igrače za sestavljanje in ustvarjanje neskončnih kreacij, kajneda! Ta, tako čudovita paleta barvnih draguljev v tem obsežnem kompletu lesenih kock bo za vedno očarala vaše otroke.

Vsaka od teh lesenih kock, ki je okrašenih z dragulji, ima v vsakem kosu dva dragulja iste barve. Bauspiel Small Colour Track 45  je odličen komplet lesenih gradnikov za gradnjo čarobnih gradov, podvodnih svetov in vsega kar ti lastna domošljija sporoča, da gradiš. To so čokate in čvrste lesene kocke za obsežno zlaganje in gradnjo iz katerih bodo nastajala arhitekturna čuda vašega malčka od dveh let dalje. Lesen igralni komplet Bauspiel je sestavljen iz 45 igralnih kosov v trdnem lesenem okvirju.

Podrobnosti:

  • Celoten igralni komplet vključuje: 45 kosov. 20 svetlečih akrilnih kock, 5 lesenih kock s fasetnimi okenci in 20 lesenih kock z 2 bleščečima draguljema v vsaki (dragulji so vstavljeni na eni strani ob leseno podlago).
  • Dimenzije: Svetleče kocke 2,5 cm x 2,5 cm x 2,5 cm. Kocke s fasetnimi okni 5 cm x 5 cm x 2,5 cm. Pravokotni bloki zdragulji 10 x 5 x 2,5 cm. Masiven lesen pladenj 29 cm x 29 cm x 6 cm.
  • Izdelano iz jelševega lesa in obdelano z naravnim oljem.
  • Ročno izdelano v Nemčiji pri Bauspielu.
  • MADE IN GERMANY
  • Starost 3 leta+

Zakaj imamo radu Bauspiel?

Bauspiel pomeni igro gradnje. Začela se je leta 1983 v obrtniškem nemškem podjetju. Vse lesene Bauspiel igrače so najvišje kakovosti z odličnim dizajnom in v čudovitih barvami. Ročno so izdelane v Augsburgu v Nemčiji in se že več desetletij uporabljajo v nemških vrtcih.

Vsaka njihova lsena igrača je ročno izdelana in unikatna. Pri naravni igračah iz lesa se bodo vedno pojavile blage razlike v obliki in zrnatosti, pri čemer nekateri kosi vsebujejo tudi lesene tudi grče in druge podrobnosti. To so "rojstna znamenja" dreves. Bauspiel slavi spretne roke lesarja, individualnost lesa in naravne barve. Upamo, da vam bo edinstvenost vsakega od njihovih čudovitih lesenih igrač za otroketakoj všeč tako kot nam.

Paleta barv je svetla in živahna, ustvarjena za spodbujanje ustvarjalnosti v mladih glavah. Površine so narejene tako, da so "oprijemljive", kar izboljša njihovo sestavljanje in  zlaganje pri gradnji kot prosti igri. Skrivnost najboljših lesenih igrač leži v tem, da se različni kompleti med seboj popolnoma dopolnjujejo in skupaj ustvarijo neverjetno veliko različnih načinov zlaganja, postavljanja in gradnje.

Dodatne informacije

ProizvajalecBauspiel
Opozorila

Ta lesena igrača vsebuje majhne dele! Ni primerna za otroke mlajše od 3 let brez nadzora odrasle osebe! Nevarnost zadušitve!

Navodila

Navodila za nego: Za čiščenje preprosto uporabite milnico in vlažno krpo. Takoj posušite. Ne potapljajte v vodo in ne uporabljajte razkužila ali vroče vode.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BAUSPIEL Kocke Small Colour Track Lucent Cubes 45

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.