Bauspiel

Bauspiel je kreativno gradbišče otroške igre, kjer so gradniki premium lesene igrače in vrhunska otroška domišljija!

Bauspiel izdeluje osupljivo lepo izdelane premium lesene igrače za otroke. Lesene kocke in drugi gradniki nemškega proizvajalca lesenih igrač se zlagajo kot v najlepših sanjah. In po nekajletnem spogledovanju Kreativnih igrač s temi fascinantnimi lesenimi igračami, je novo gradbišče igre iz naših sanj prišlo na police tvoje najljubše otroške trgovine. 

Zahvaljujoč najvišji ravni izdelave in končne obdelave lesa vrhunske kakovosti se bodo z vašimi novimi Bauspielovimi igračami igrale še cele generacije otrok v pruhodnosti. Trpežne so kot leseni trami pod streho na hiši in veliko trpežnejše od omare, ki ste si jo ravnokar kupili. Zahvaljujoč ravnim gladkim rezu, finim zaključkom in draguljem, ki so perfektno vstavljeni v njih te posrkajo v igro. Lesene kocke za ustvarjanje z različne geometrijskimi in pravljičnimi oblikami uvajajo otroka v gradnjo novih konstrukcij. Otroci med igro ustvarjajo čarobne pravljične pokrajine, gradove in palače.

To so lesene igrače za otroke iz najkakovostnejšega lesa. Živahne, svetle barve imajo zelo stimulativne lastnosti na igro. Montessori lesene igrače in waldorfska pedagogika obožujejo te lesene kocke, mavrice in sploh vse Bauspielove lesene gradnike. Bauspielove lesene igrače so izdelane iz najkakovostnejšega naravnega lesa. So namenjene za ustvarjalno igro otrok in za vse ljubitelje gradbenih in izobraževalnih igrač. Z njimi domišljija otroka raste na gradbišču igre enih najlepših lesenih igrač. Vse so narejene po visokih varnostnih standardih kar pomeni, da so popolnoma nestrupene in varne za malčke.

Takšne lesene kocke so osnovni gradniki z neskončnimi možnostmi kombiniranja. Omogočajo gradnjo za najmlajše, raziskovanje in odkrivanje sveta. Bauspiel lucent cubes so vrhunski za fantastično igro s svetlobo in barvami. Pustite se očarati lesketajočim se kamnom vgrajenimi v lesenih kockah. Pisani svetovi, ki te vabijo k ustvarjalni igri bodo navdušili vso družino.Na igriv način spodbujaj fino motorične sposobnosti in kognitivne sposobnosti otroka.

Preberi večManj

1 izdelkov

1 izdelkov