Več pogledov

Beleduc

BELEDUC Barve za tekstil

Beleduc
17.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,95 €
Quick overview:

Super kakovostne in super uporabne barve za tekstil BELEDUC!


Za mehko in gladko slikanje - Barve za tekstil priznanega nemškega proizvajalca kakovostnih igrač Beleduc. 

Uporabite Beleduc barve za tekstil in naj vaše kreacije ne ostanejo skrite! Pokažite vsem kaj zmorete, kaj mislite in kaj je vam všeč

Ustvarjalna igra z risanjem na tekstil je najboljši način za demontracijo kreativnega izražanja otroka. Majice, kape, peresnice ali katerikoli tekstilni izdelek okrasite z lastno poslikavo in pustite na njem svoj trajen in unikaten kreativni pečat.

Otroške barve za tekstil v obliki pisala, ki so polnjena s posebno barvo za tekstil, ki je po nanašanju obstojna. Ko enkrat uporabite barve za tekstil, se barva ne da odstraniti. Za še večjo obstojnost in lepši barvni sijaj končanega dizanja, likajte tkanino nekaj minut in poslikava bo pralna do 60°C!

Šifra izdelka: 52060
EAN: 4014888520600

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI BARVE ZA TEKSTIL BELEDUC SMOOTH PAINTER

Nove Smooth Painter barvice za tekstil proizvajalca beleduc ponuja vse prednosti umetnosti vendar brez kakršnegakoli koli razlitje in madežev. Brez vode ali ščetke za enostavno likovno uporabo barvanja in risanja. Nove barvice so preproste za ustvarjanje in so popolnoma čiste brez packanja, ko se uporabljajo na papirju, kartonu, lesu in mnogih drugih materialih. Barva se hitro suši, konice pisal oz. barvic ne trgajo ali mečkajo papirja, zaradi česar je Smooth Painter idealen za uporabo v vrtcih in šolah.

Otroške barve za tekstil BELEDUC v obliki pisala premera 20 in dolžine 92 mm. Posebna barve za tekstil se ne izbrišejo in so po likanju še bolj obstojne. Lepe, vibrantne barve otroških barv za tekstil bodo navdušile male umetnike in jih spodbudile h kreativnemu razmišljanju in izražanju

V setu barve za tekstil BELEDUC je 12 barv najvišje kakovosti!  Imenitna ustvarjalna igrača, s katero bo otrok zlahka ustvarjal in slikal na tekstil. Po utrjevanju z likanjem so barve za tekstil BELEDUC pralne do 60°C! 12x 10 g.

ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE otrok od 3. leta dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Beleduc

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BELEDUC Barve za tekstil

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.