Več pogledov

Beleduc

BELEDUC Sestavljanka za razvrščanje Moj dom

Beleduc
13.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,95 €
Quick overview:

Atraktivne sestavljanke za najmlajše Beleduc - Kakšen je moj dom?


Domiselno oblikovane sestavljanke za razvrščanje in povezovanje likov v pravilne nize BELEDUC so poučne a preproste igrače, ki hitro pritegnejo zanimanje najmlajših! Privlačne ilustracije zelo kakovostne sestavljanke takoj spodbudijo otroke k razmišljanju in zlahka pritegnejo k igri vsakega otroka od 2. leta dalje!

Zabavno razvrščanje in povezovanje lesenih puzzle z liki predmetov iz naših bivalnih prostorov, otroku olajšajo lepo ilustrirani deli stanovanja ali hiše na levem delu matične plošče sestavljanke. S pomočjo nazorno ilustriranih motivov bo otrok z malo truda lahko sam poiskal ustrezne kose sestvaljanke in jih razvrstil v pravilen niz predmetov za vsak bivalni prostor. 

Bi dal kavč v kuhinjo ali dnevno sobo? V katerem delu doma lahko najdem lonec ali kje se lahko umijem? Z naborom štirih nizov za sestavljanje puzzle hišnih predmetov se otroci učijo razvrščanja, povezovanja, spoznajo štiri različne bivalne prostore in predmete, ki spadajo tja.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta dalje!

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: 11040
EAN: 4014888110405

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Beleduc je uporabil zanimiv koncept sestavljanke za razvrščanje - povezovanje in ustvaril odlično leseno sestavljanko za najmlajše Moj dom. Štiri življenjska okolja so ilustrirana na levi strani sestavljanke in prikazujejo različne prostore našega doma s predmeti, ki jim pripadajo. Zabavno razvrščanje in sestavljanje niza puzzle z ustreznimi liki predmetov je tako za otroka precej enostavnejše in mu omogoča samostojno igro.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

BELEDUC sestavljanka za razvrščanje Kje živi žival? je vrhunska lesena igrača z velikim igralnim potencijalom! Kaj ponujajo štirje nizi sestavljanke? Visoko igralno vrednost, ki omogoča pridobivanje nujnih razvojnih veščin za otroke med drugim in četrtim letom starosti. 

Igra s sestavljanko za razvrščanje in povezovanje likov Moj dom ima vpliv na razvoj:
sposobnosti ugotavljanja ujemanja in sestavljanja,
domišljije in kreativnosti,
logike in koncentracije,
fine motorike in koordinacije oko-roka,
vztrajnosti.

Velikost sestavljanke: 245 x 245 x 8 mm.
Sestavljanka vsebuje 13 kosov lesenih puzzle.

Dodatne informacije

Proizvajalec Beleduc

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BELEDUC Sestavljanka za razvrščanje Moj dom

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.