Več pogledov

Bibs dude

BIBS Duda Dusky Lilac & Heather

Bibs
7.96 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 9,95 €

Akcijska cena 7,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,96 €

Opcije

* Obvezna polja

Quick overview:

BIBS Duda iz kavčuka Lilac & Heather, ekskluzivna in izboljšana!


Organski cucelj priljubljene dudice je svilnatega dotika in izdelan iz izjemno mehkega in prožnega kavčuka najvišje kakovosti. Vrh seska je v obliki češnje, ki daje otroku občutek sesanja prsne bradavice mamine dojke. Okrogla oblika dudlja posnema obliko maminih bradavic in se popolnoma prilega malim ustecom novorojenčka in dojenčka. Ker sesanje dudice otroka spominja na dojenje, se ta oblika odlično obnese že od rojstva dalje. 


Dodelan mat dizajn Bibs dude s cucljem iz 100% naravnega kavčuka.


Ekskluzivna dudica s 100% organskim cucljem iz naravnega kavčuka je izdelana v prepoznavnem Danish Design-u. Premium dansko podjetje Bibs redno skrbi za barvit uvod v začetek življenja novorojenčka in dojenčka. Atraktiven danski dizajn inovativnega podjetja daje tudi velik poudarek na osebno stilsko izražanja staršev. V ponudbi je široka paleta atraktivnih barv, ki omogoča staršem pravo izbiro Bibsice za originalen in moden izgled. Bibs dudice Lilac & Heather so sedaj na voljo v ekskluzivnem in izboljšanem mat dizajnu.


Bibs duda v dveh velikostih od rojstva dalje, 0-6 in 6-18m.


Ekskluziven komplet dveh dudic v Haze in Blossom modnih barvah ima cucelj izdelan v dveh velikostih, ki so namenjene uporabi od rojstva do 18. meseca starosti. Okrogel ščitek dudke je ukrivljen in obrnjen proč od obraza. Tako ne prihaja v stik z občutljivo kožo dojenčka in omogoča kroženje zraka okrog ust. Prav tako so zaradi tega na ščitku dude še tri odprtine, ki dodatno izboljšajo zračnost. Naravni kavčuk iz katerega je izdelan cucelj je najvišje kakovosti in zelo prijeten na dotik. Ker je kavčuk pridobljen iz dreves hevea popolnima naraven material, lahko sčasoma cucelj spremeni obliko. Prav tako ima zaradi naravnih lastnosti material cuclja lahko različno prosojnost in barvne odtenke. 


Duda Bibs je odlična otroška duda, ki nežno poskrbi za tolažbo najmlajših.


V kompletu sta dve dudici, ki imata mehak cucelj izdelan v obliki češnje iz prozornega silikona. Pomirjujoč občutek sesanja materinih bradavic otrok pomiri in potolaži. Ščitka sta ergonomsko oblikovan in izdelana tako, da omogočata udobno uporabo.  V paketu prihajata dve dudici v dveh super modnih barvah, ki se bosta lepo podali k outfit-u dojenčka ali malčka in drugim izdelkom za nego otroka. 

Šifra izdelka: C-120263

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

Lastnosti + prednosti dude Bibs.

Bibs je vrhunska blagovna znamka, ki prihaja iz Danske. Njihov znameniti izdelek je ikonična okrogla duda - Bibs Pacifier, ki slavi že več kot 40 let od svojega nastanka. Skozi čas so bile dude večkrat dodelane, tako da je kot končni rezultat razvoja in dela nastal najboljši možen izdelek za tolažbo najmlajših. Vsaka dudica je izdelana z veliko pozornostjo in vse prihajajo izključno iz tovarne na danskem. Material najvišje kakovosti in vrhunsko oblikovanje priljubljenih Bibsic zagotavljata, da pomemben tolažilni pripomoček za dojenčke in malčke vestno izpolni svoj nalogo. 

Kakšno dudo izbrati in katero velikost?

Bibs Color dudice se po priporočilu babic-patronažnih sester uporabljajo tudi za podporo naravnemu dojenju. Dolžina in oblika cuclja sta namreč tako oblikovana, da je duda otroku v pomoč pri učenju pravilne tehnike sesanja dojk. Ker se otroci med seboj razlikujejo imajo tudi različne potrebe in želje. Da bi ugotovili kaj otroku najbolj ustreza je potrebno preizkusiti različne oblike in velikosti. Tako lahko določimo kaj se otroku najbolj prilega in na podlagi tega izberemo željeno obliko in velikost.

Pomembno! Proizvajalec navaja, da so različne velikosti za dude le vodnik za uporabo po katerem se lahko ravnaš. Vse dude so primerne za uporabo že od rojstva dalje. Na koncu bo izbral otrok in pomembno je kakšne so njegove želje. Dojenčku lahko daš tudi večjo dudo, a ker ima večina dojenčkov raje manjše dude je spodaj navedena lestvica velikosti:

 • Velikost 1 za 0+ m.
 • Velikost 2 za 6+ m.
 • Velikost 3 za 18+ m.
 • Uni velikost 0-3 leta.

Podrobnosti izdelka:

 • Ekskluziven in izboljšan mat dizajn.
 • Organski cucelj v obliki češnje.
 • Material 100% naravni kavčuk.
 • Okrogel ščitek je iz 100% PP, ki izpolnjuje vse zahteve živilske industrije.
 • Popolna brez ftalatov, BPA, PVC.
 • Sredina dude je idealne velikosti za gravuro imena.
 • Barva Lilac & Heather.
 • Na izbiro sta dve velikosti cuclja od rojstva do 18. meseca.
 • V paketu 2 dudi.
 • Made in Denmark / EU. 

Očarljivo darilo se bo vedno izkazalo ob rojstvu otroka ali kot darilo za baby shower vsaki bodoči mami.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bibs
Opozorila
 • Opozorilo! Izdelano iz naravne gume-lateksa.
 • Izdelek je v skladu z evropskim varnostnim standardom SIST EN 1400.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIBS Duda Dusky Lilac & Heather

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.