Več pogledov

Bibs dude

BIBS Duda Night - Dark Oak & Vanilla

Bibs
7.96 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 9,95 €

Akcijska cena 7,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,96 €
Quick overview:

Nočna BIBS Duda Dark Oak & Vanilla zna svetiti v temi in ima cucelj iz kavčuka!


Nov in ekskluziven nočni dizajn ikonične dude Bibs Color z izboljšano elegantno mat verzijo za Premium videz. Sesek in ščitek sta oblikovana tako, da posnemata obliko mamine dojke. Nočna verzija je opremljena s svetlečim ročajem, ki bo poskrbel, da bo duda v temi opazna. Cucelj priljubljene dudice je iz izjemno mehkega in prožnega kavčuka najvišje kakovosti. Vrh seska je v obliki češnje, ki daje otroku občutek sesanja prsne bradavice mamine dojke. Okrogla oblika dudlja posnema obliko maminih bradavic in se popolnoma prilega malim ustecom novorojenčka in dojenčka. Ker sesanje dudice otroka spominja na dojenje, se ta oblika odlično obnese že od rojstva dalje. 


Izboljšana mat površina nočne Bibs dude s svetlečim ročajem.


Premium dansko podjetje Bibs redno skrbi za barvit uvod v začetek življenja novorojenčka in dojenčka. Atraktiven Danish Design inovativnega podjetja daje tudi velik poudarek na osebno stilsko izražanja staršev. V ponudbi je široka paleta atraktivnih barv, ki omogoča staršem pravo izbiro Bibsice za originalen in moden izgled. Bibs dudice Dark Oak & Vanilla so sedaj na voljo v ekskluzivnem in izboljšanem mat dizajnu.


Bibs duda s cucljem iz 100% kavčuka v dveh velikostih od rojstva dalje (0-18m).


Ekskluziven komplet dveh dudic NIGHT v Dark Oak & Vanilla modnih barvah ima cucelj izdelan iz popolnoma organskega materiala kavčuka. Zaradi naravnega materiala ima ta lahko različno prpsojnost in barvni odtenek. Mehak cucelj iz naravnega kavčuka se lahko sčasoma poveča in dudice z organskim cucljem se pogosteje menjajo. Še vedno pa so naravni cuclji dudic prva izbira mamic! Okrogel ščitek dudke je ukrivljen in obrnjen proč od obraza. Tako ne prihaja v stik z občutljivo kožo dojenčka in omogoča kroženje zraka okrog ust. Prav tako so zaradi tega na ščitku dude še tri odprtine, ki dodatno izboljšajo zračnost. Silikon iz katerega je izdelan cucelj je najvišje kakovosti, ne spreminja oblike, nima vonja in je preprost za vzrževanje.


Duda Bibs Night je odlična otroška duda, ki poskrbi za nežno tolažbo tudi v najtrši temi.


V kompletu sta dve nočni dudici, ki imata mehak cucelj izdelan v obliki češnje iz prozornega silikona. Pomirjujoč občutek sesanja materinih bradavic otrok pomiri in potolaži. Ščitka sta ergonomsko oblikovan in izdelana tako, da omogočata udobno uporabo.  V paketu prihajata dve dudici v dveh super modnih barvah, ki se bosta lepo podali k outfit-u dojenčka ali malčka in drugim izdelkom za nego otroka. Ročaj je svetleč in dudica dobro vidna v temi.

Šifra izdelka: 110244, 120244

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

Lastnosti + prednosti dude Bibs.

Bibs je vrhunska blagovna znamka, ki prihaja iz Danske. Njihov znameniti izdelek je ikonična okrogla duda - Bibs Pacifier, ki slavi že več kot 40 let od svojega nastanka. Skozi čas so bile dude večkrat dodelane, tako da je kot končni rezultat razvoja in dela nastal najboljši možen izdelek za tolažbo najmlajših. Vsaka dudica je izdelana z veliko pozornostjo in vse prihajajo izključno iz tovarne na danskem. Material najvišje kakovosti in vrhunsko oblikovanje priljubljenih Bibsic zagotavljata, da pomemben tolažilni pripomoček za dojenčke in malčke vestno izpolni svoj nalogo. 

Kakšno dudo izbrati in katero velikost?

Bibs Color dudice se po priporočilu babic-patronažnih sester uporabljajo tudi za podporo naravnemu dojenju. Dolžina in oblika cuclja sta namreč tako oblikovana, da je duda otroku v pomoč pri učenju pravilne tehnike sesanja dojk. Ker se otroci med seboj razlikujejo imajo tudi različne potrebe in želje. Da bi ugotovili kaj otroku najbolj ustreza je potrebno preizkusiti različne oblike in velikosti. Tako lahko določimo kaj se otroku najbolj prilega in na podlagi tega izberemo željeno obliko in velikost.

Pomembno! Proizvajalec navaja, da so različne velikosti za dude le vodnik za uporabo po katerem se lahko ravnaš. Vse dude so primerne za uporabo že od rojstva dalje. Na koncu bo izbral otrok in pomembno je kakšne so njegove želje. Dojenčku lahko daš tudi večjo dudo, a ker ima večina dojenčkov raje manjše dude je spodaj navedena lestvica velikosti:

 • Velikost 1 za 0+ m.
 • Velikost 2 za 6+ m.
 • Velikost 3 za 18+ m.
 • Uni velikost 0-3 leta.

Podrobnosti izdelka:

 • Ekskluziven in izboljšan mat dizajn nočne dude.
 • Svetleč ročaj za vidnost dude v temi.
 • Cucelj iz 100% organskega materiala v obliki češnje.
 • Material naravni kavčuk iz drevesa hevea.
 • Okrogel ščitek je iz 100% PP, ki izpolnjuje vse zahteve živilske industrije.
 • Popolna brez ftalatov, BPA, PVC
 • Sredina dude je idealne velikosti za gravuro imena.
 • Barva Dark Oak & Vanilla.
 • Dve velikosti na voljo od rojstva dalje 0-6 in 6-18m.
 • V paketu 2 nočne dude.
 • Made in Denmark / EU. 

Očarljivo darilo se bo vedno izkazalo ob rojstvu otroka ali kot darilo za baby shower vsaki bodoči mami.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bibs
Opozorila
 • Opozorilo! Izdelano iz naravne gume-lateksa.
 • Izdelek je v skladu z evropskim varnostnim standardom SIST EN 1400.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIBS Duda Night - Dark Oak & Vanilla

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.