Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Božični vlakec Christmas

Bigjigs Toys
13.5915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 15,99 €

Akcijska cena 13,59 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,59 €
Quick overview:

Božični vlakec Christmas se že oglaša čučuu, božiček in darila za otroke so tu!


Lesen Božični vlakec Bigjigs Christmas in Božiček so že poti s tremi vagončki polnimi daril za vse otroke. Magnetki na vagonih omogočajo enostavno nalaganje in razlaganje prazničnega tovora. Vsaka dobro opremljena lesena železnica, ki ima tudi Bigjigs dodatek za vlakce Žerjav bo z njegovo pomočjo še hitreje dostavljala božična darila. Magnetne spojke na vagonih in lokomotivi, ki jih uporablja lesena železnica za otroke Bigjigs zagotavljajo združljivost z vsemi drugimi lokomotivami in vagoni v ponudbi Bigjigs Rail. Tudi večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je združljiva z Bigjigs Rail. 


Leseni vlakci Bigjigs so visokokakovostno izdelane lesene igrače, ki so namenjene vsem malim strojevodjem od 3+


Lepo izdelan Bigjigs Božični vlakec Christmas igrača je sestavljen je iz kar 7-ih kakovostnih igralnih kosov. Trpežen kot je in varen za igro se bo vozil po tirih lesene železnice dolga leta. Dobro naložen božični vlakec vleče Božičkova lokomotiva za katero veselo dirjajo trije polno naloženi vagoni. Božičkovi leseni vlakci Bigjigs so tako dobri, da si jih pogosto sposodi tudi Dedek Mraz. Lesenega vlakca Christmas, ki je sestavljen iz rdeče lokomotive in treh božično obarvanih vagončkov naloženih z vsem potrebnim za obdarovanje otrok je vesela tudi Božičkova vprega z jelenčki. Rdeča lokomotiva božičnega vlakca neutrudljivo vleče vagončke polnih daril in sedaj se lahko tudi utrujena jelenja vprega z Rudolfom malce spočije.

Zabavno igranje za razvoj in znanje vseh malih Božičkov, strojevodij, ljubiteljev vlakcev in lesene železnice od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: BJT467
EAN: 0691621544679

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesen vlakec Bigjigs Christmas je sestavljen iz lokomotive, 3-eh vagonov in 3-eh delov lesenih tirov.

Magnetki na vlakcu omogočajo sestavljanje različno velikih vlakcev, ki se vsi lahko vozijo po lesenih železnicah večine glavnih prozvajalcev otroških železnic in vlakcev. Veliko dodatkov za lesene železnice Bigjigs otroku ponuja vedno bolj zanimivo in pestro igro. Vlakci, lesene železnice in dodatki zapeljejo otroka v neskončne nove pustolovščina, odkritja in zabavna doživetja. Otroški lesen božični vlakec mora biti vedno dobro pripravljen na leseni železnici! O, groza, le kaj bi božič in Božiček brez božičnega vlakca!

Božiček ali Dedek Mraz se rada vkrcata na kakovostno izdelan Božični vlakec. Lokomotiva in 3 vagoni so izdelani iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov. Vse v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Igralni komplet lesene železnice je sestavljen je iz sedmih imenitno oblikovanih igralnih kosov. Močni in kakovostni magnetki, i so vgrajeni na magnetne spenjalne točke vagonov, lokomotive in tovorjana zagotavljajo enostavno vožnjo in uporabo lesenega vlakca. Z uporabo dodatka za lesene železnice Bigjigs Crane, ki je tudi v ponudbi potekata delo in igra na otroški železnici še lepše! Magnetne spojke zagotavljajo združljivost z vsemi drugimi lokomotivami in vagoni v ponudbi Bigjigs Rail. Večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je tudi združljiva z Bigjigs Rail.

Podrobnosti igrače:

  • Božiček se je vkrcal na 30 x 4 x 4,7 cm velik božični leseni vlakec, ki je težak 0,26 kg in je že na poti z veliko darili!
  • Trije vagoni lesenega vlakca so opremljeni z magnetki pripravljenimi za dvigovanje in spuščanje z magnetnim žerjavom.
  • Večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je združljiva z Bigjigs Rail.
  • Vsi leseni vlakci Bigjigs so odlična darila za punčke in fante. Zelo so primerni za obdarovanje za rojstni dan, miklavža, božička ali kadarkoli otrok potrebuje kakovosten dodatek leseni železnici.
  • Vsi vlakci so izdelano iz kakovostnih in odgovorno pridobljenih materialov. So varni in trpežni, zato se bodo dolgo vozili po lesenih tirih vsake lesene otroške železnice.
  • Starost strojevodje 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Zelo zadovoljna
Napisal/-a Daliborka
17. november 2021 11.26.32 CET

Zelo zadovoljna

Ocena
5/5
Ta božični vlak je eden njihovih najljubših
Napisal/-a St
17. november 2021 11.25.19 CET

Moji otroci se radi igrajo z vso svojo opremo za leseni vlak Bigjigs in moram priznati, da se tudi jaz. Ta božični vlak je eden njihovih najljubših, moj sin pa rad uporablja žerjav, da menja magnetna darila. Njihova igra postane tako ustvarjalna, ko dobijo takšne igrače, ki imajo res pravi značaj.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Božični vlakec Christmas

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.