Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Igralne kocke Big

Bigjigs Toys
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Velike igralne kocke Bigjigs lepo sedejo v male roke!


Barvit komplet kar dvanajstih igralnih kock Bigjigs prihaja v štirih osnovnih barvah, ki se jih mora otrok prve naučiti. No, vsaj tako pravijo specialisti za igrače in razvoj otroka. Čokate in velike zelene, modre, rumene in rdeče lesene kocke so kar 3 cm velike. Dobro bodo sedle v otroško roko in med malimi prstki se bodo odlično znašle. Zabavno učenje barv, osnovnega štetja, fine motorike in koordinacije oko-roka je med igro z imenitno oblikovanimi igralnimi kockami gotova stvar!


Vsaka igralna kocka iz kompleta Bigjigs Giant Dice ima mehko zaobljene robove in je opremljena s črnimi pikami.


Mehko zaobljeni robovi kock so seveda nujni za lepše kotaljenje in dobro vidne pike za štetje. Velike lesene igralne kocke Bigjigs so odlična izbira za številne družabne igre s kocko. Igralno kocko uporabljamo pri vseh igrah s kocko in je pripomoček za določanje naključnih izbir. Ko se igramo različne družabne igra, je kocka tista, ki ti pove, kako srečno roko imaš, kot radi rečemo.


Metanje kocke in ugotavljanje rezultata poskrbita tudi za zgodnje učenje štetja.


Dvanajst lepo izdelanih igralnih in barvitih igralnih kock je dovolj, da se z njimi igraš veliko različnih iger. Z njimi tudi dopolniš manjkajoče kocke za igro, kjer potrebujete več kock ali z njimi preprosto nadomestiš tiste izgubljene. Z igralnimi kockami Bigjigs ni nikoli dolgčas. Iger je veliko in izbira je tvoja. Z vsakim metom kocke in ugotavljanjem rezultata se otrok že zgodaj prične učiti štetja na zabaven način. Obenem razvija tudi logiko in osredotočenost.

Če si starejši od treh let vzemi set dvanajstih igralnih kock Bigjigs in naj se igra takoj prične! Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: BJ161
EAN: 0691621121610

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Trajnostne lesene igrače Bigjigs so izdelane iz visoko kakovostnega lesa, ki prihaja iz odgovorno pridobljenih virov. Izpolnjujejo evropske varnostne standarde in so popolnoma varne za gro. Lesene igralne kocke Bigjigs so odlične kot set za samostojno igro ali dopolnilo k igram. Zaradi svoje barvitosti pa lahko postanejo tudi atraktiven okras na vsaki polici. 

Podrobnosti igrače:

  • Kocke velikosti 3 cm.
  • Kakovosten les.
  • 4 osnovne barve.
  • Set 12 kock.
  • Teža 0,02 kg.
  • Dekorativen izgled.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Igralne kocke Big

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.