Bigjigs Toys

BIGJIGS Lesena železnica za punčke Fairy Osmica

Bigjigs Toys
44.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

44,99 €
Quick overview:

Roza lokomotiva poganja vilinski vlakec - Lesena železnica za punčke Bigjigs!


Roza odtenki in pasteli ljubkega seta Lesena železnica za punčke bodo všeč vsem punčkam, ki imajo rade vlakce, ali pa jih bodo še imele. 

Ljubka roza lokomotiva poganja pravljični vlakec, ki drvi po leseni železnici rezervirani za deklice. Zabavna železnica v obliki osmice in 35 igralnih kosov obarvanih v ujemajoče roza in pastelne odtenke so magnet za oko in prava paša za oči.

Seveda se bo z vilinskim vlakcem lahko igral tudi bratec, saj so vse Bigjigs železnice povezljive med seboj in z večino drugih glavnih lesenih železnic. Na voljo je veliko dodatkov za razširitev in igra z lesenimi železnicami Bigjigs je ena sama velika otroška zabava.

Šifra izdelka: BJT022
EAN: 0691621090220

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Osupljiv roza komplet z leseno železnico za punčke Bigjigs vsebuje kakovostne lesene dele tračnic, vilinski lesen vlak, vagončke. Na razgibani osmici proge je postavljen celo viadukt po katerem se vlakec dviguje in spušča, zapelje pod njim in zavija v vse smeri. Kakovsten material, natančna izdelava, roza in pastel odtenki barve lokomotive in vagončkov so garancija za zadovoljstvo igre!

Mere sestavljene lesene železnice: 46 x 102 x 7,5 cm. Teža 1,63 kg. 35 kosov. Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Lesena železnica za punčke Fairy Osmica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.