Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Otroška likalna miza in otroški likalnik

Bigjigs Toys
43.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

43,99 €
Quick overview:

Bigjigs otroška likalna miza in otroški likalnik - ali morda zna kdo tudi likati?


Zabavna otroška likalna miza Bigjigs je ravno takšna kot jo uporabljata moja mama in oče. Le malo pomanjšana in zato za igro seveda bolj priročna.

Z ravno prav veliko Bigjigs otroško likalno mizo in dodanim otroškim likalnikom bo mala gospodinja zlahka poskrbela za vedno zlikana oblačilca svojih dojenčkov in punčk. 

Otroški likalni mizi je Bigjigs dodal še otroški likalnik in malček se bo skozi igro vlog zlahka poistovetil s svetom odaslih. Likanje z otroškim likalnikom in likalno mizo je odličen način za otroka, da se uči o vsakodnevnih opravilih.

Zložljiva otroška likalna deska z likalnikom omogoča otroku interaktivno igro vlog, ki je pomembna za razvoj veščin. Na otroškem likalniku je vrtljiv gumb za nastavitev ravno pravšnje temperature. Likalna miza ima prevleko in odlagalni del za likalnik. Vse je tako kot mora biti, da ne bo težko likati.

Zabavno igranje za razvoj in znanje.

3+ Igrača za deklice in fantke.

Šifra izdelka: BJ378
EAN: 0691621023785

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroško likalno mizo je Bigjigs izdelal z namenom, da z igro vlog otroku čim bolj približa svet odraslih. Otroška likalna deska in otroški likalnik sta kakovstno izdelana iz visoko kakovostnih materialov pridobljenih iz odgovorno izbranih virov. Lesena igrača Likalna miza z likalnikom bo otroku v pomoč pri razmevanju opravljanja hišnih opravil in pomenu varnosti pri delu.

Velikost in teža igrače: 20 x 65 x 63 cm, 2,15 kg. V kompletu je likalna miza in likalnik.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Otroška likalna miza in otroški likalnik

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.