Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vlakec Avtovlak

Bigjigs Toys
20.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

20,99 €
Quick overview:

Le kam pelje vlakec Bigigs Avtovlak svoje dragocene potnike avtomobilčke?


Bigjigs vlakec Avtovlak je sestavljen iz  lokomotive in dveh vagončkov naloženih z dvema avtomobilčkoma. Lokomotiva transportnega vlakca vleče vagončke na katerih sta avtomobilčka, ki sta na poti v razstavni salon avto sejma.

Skrbna lokomotiva Avtovlaka bo poskrbela, da avtomobilčki ne bodo zamudili razstave in vagončki vlakca so opremljeni s posebnimi utori, da avtomobilčki med dirjanjem vlakca ostanejo lepo na svojem mestu. Tukaj je seveda tudi rampa po kateri se bodo avtomobilčki varno spustili z vlakca in odpeljali naprej.

Bigjigs lokomotiva in dva vagončka Avtovlaka prihajajo v kompletu z dvema avtomobilčkoma in nakladalno rampo. Magnetki omogočajo sestavljanje različno velikih vlakcev, ki se vsi lahko vozijo po lesenih železnicah večine glavnih prozvajalcev otroških železnic in vlakcev.

Veliko dodatkov za lesene železnice Bigjigs otroku ponuja vedno bolj zanimivo in pestro igro. Vlakci, lesene železnice in dodatki zapeljejo otroka v neskončne nove pustolovščina, odkritja in zabavna doživetja.

Šifra izdelka: BJT199
EAN: 0691621541999

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Kompatibilen vlakec Bigjigs Avtovlak se lepo kombinira z drugimi vlakci in lesenimi železnicami. Vsebina: lokomotiva, 2 vagončka, 2 x avtomobilček, 2 x lesene tirnice, 1 x nakladalna rampa. Velikost 4 x 27 x 5 cm. Teža 0,34 kg. 

Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vlakec Avtovlak

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.