Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vlakec Dinozaver

Bigjigs Toys
15.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,99 €
Quick overview:

Vlakec Dinozaver uhuhuu... Jurski park je tu!


Ko se med fantastično igro z vlakci pomešajo še dinozavri je dobro poskrbljeno za izjemno zabavo! Bigjigs Rail Dino je popolna lesena igrača iz imentine kategorije kakovostnih lesenih železnic in vlakcev. To so izjemno priljubljene grače za fante in punčke in z Dino železniškim setom malim strojevodjem omogočamo prevoz okostij in celo jajc strašnih dinozavrov. Divje potovanje skozi prazgodovinsko deželo in igra z vlakci je odličen način za spodbujanje ustvarjalnega in pripovednega razmišljanja. Razvoj besednega zaklada, govora in domišljije kar planejo med igro. Tudi koordinacija oko-roka, razvoj grobe in fine motorike bodo napredovalimed poganjajem lesenih vlakcev po tirih lesen železnice BIgjigs. Imenitna lesena igrača je sestavljena iz 6 lepo oblikovanih igralnih kosov.


Lesen vlakec Bigjigs Dinozaver in Božiček so že poti s tremi vagončki polnimi daril za vse otroke.


Magnetki na vagonih omogočajo enostavno nalaganje in razlaganje zahtevnega prazgodovinskega tovora. Vsaka dobro opremljena lesena železnica, ki ima tudi dodatek žerjav bo z njegovo pomočjo še hitreje prevažala pomemben tovor. Magnetne spojke na vagonih in lokomotivi, ki jih uporablja lesena železnica za otroke Bigjigs zagotavljajo združljivost z vsemi drugimi lokomotivami in vagoni v ponudbi Bigjigs Rail. Tudi večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je združljiva z Bigjigs Rail. 


Leseni vlakci Bigjigs so visokokakovostno izdelane lesene igrače, ki so namenjene vsem malim strojevodjem od 3+


Lepo izdelan Bigjigs vlakec igrača je sestavljen je iz kar 6-ih kakovostnih igralnih kosov. Trpežen kot je in varen za igro se bo vozil po tirih lesene železnice dolga leta. Dobro naložen božični vlakec vleče strašna dinozaverska lokomotiva za katero veselo dirjajo trije polno naloženi vagoni. Dino leseni vlakci Bigjigs so tako dobri, da si jih pogosto sposodijo tudi pomembni paleontologi. Lesenega vlakca Dinozaver, ki je sestavljen iz zelene lokomotive in treh dinozaversko obarvanih vagončkov naloženih z vsem potrebnim za prevouz po jurskemparku je vesel vsak poznavalec dinozavrov in vlakcev.

Zabavno igranje za razvoj in znanje vseh malih paleontologov, strojevodij, ljubiteljev vlakcev in lesene železnice od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: BJT465
EAN: 0691621544655

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesen vlakec Bigjigs Dinozaver je sestavljen iz lokomotive, 3-eh vagonov in 3-eh delov lesenih tirov.

Magnetki na vlakcu omogočajo sestavljanje različno velikih vlakcev, ki se vsi lahko vozijo po lesenih železnicah večine glavnih prozvajalcev otroških železnic in vlakcev. Veliko dodatkov za lesene železnice Bigjigs otroku ponuja vedno bolj zanimivo in pestro igro. Vlakci, lesene železnice in dodatki zapeljejo otroka v neskončne nove pustolovščina, odkritja in zabavna doživetja. Otroški lesen jurski vlakec mora biti vedno dobro pripravljen na leseni železnici!

Vsak mali raziskovalec in strojevodja se rad vkrcata na kakovostno izdelan leseni vlakec. Lokomotiva in 3 vagoni so izdelani iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov. Vse v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Igralni komplet lesene železnice je sestavljen je iz sedmih imenitno oblikovanih igralnih kosov. Močni in kakovostni magnetki, i so vgrajeni na magnetne spenjalne točke vagonov, lokomotive in tovorjana zagotavljajo enostavno vožnjo in uporabo lesenega vlakca. Z uporabo dodatka za lesene železnice Bigjigs Crane, ki je tudi v ponudbi potekata delo in igra na otroški železnici še lepše! Magnetne spojke zagotavljajo združljivost z vsemi drugimi lokomotivami in vagoni v ponudbi Bigjigs Rail. Večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je tudi združljiva z Bigjigs Rail.

Podrobnosti igrače:

  • Strojevodja se bo vkrcal na 30 x 5 x 3 cm velik leseni vlakec, ki je težak 0,29 kg in je že na poti z veliko tovorja!
  • Trije vagoni lesenega vlakca so opremljeni z magnetki pripravljenimi za dvigovanje in spuščanje z magnetnim žerjavom.
  • Večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je združljiva z Bigjigs Rail.
  • Vsi leseni vlakci Bigjigs so odlična darila za punčke in fante. Zelo so primerni za obdarovanje za rojstni dan, miklavža, božička ali kadarkoli otrok potrebuje kakovosten dodatek leseni železnici.
  • Vsi vlakci so izdelano iz kakovostnih in odgovorno pridobljenih materialov. So varni in trpežni, zato se bodo dolgo vozili po lesenih tirih vsake lesene otroške železnice.
  • Starost strojevodje 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vlakec Dinozaver

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.