Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vlakec Farmyard

Bigjigs Toys
15.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,99 €
Quick overview:

Vlakec Farmyard se najraje zapelje iz male vasi v veliko mesto!


Mali strojevodje in vlakec Farmyard Bigjigs bodo poskrbeli, da se piščanček, prašiček in drugi prebivalci kmetije odpravijo na svojo prvo pravo podeželsko železniško avanturo. Na podeželskem vlaku se bodo radi odpejali tudi do velikega mesta. Tam še nikoli niso bili in železniški mostovi, predori, viske stavbe, gore in doline, ki se vijejo po poti so tako čudoviti prizori. Na lesenem vlakcu Farmyard je vse poskrbljeno za razburljivo pustolovščino. 3 vagončki imajo magnetke, ki omogočajo dvigovanje in spuščanje potnikov tudi z dodatkom za lesen železnico - žerjav. To pa bo omogočalo še več domiselne igro malim ljubiteljem otroške lesene železnice.


Leseni vlakec Bigjigs Farmyard jo veselo sopiha na poti s kmetije v mesto.


Magnetki na vagonih omogočajo enostavno nalaganje in razlaganje tovora s kmetije. Vsaka dobro opremljena lesena železnica, ki ima tudi Bigjigs dodatek za vlakce Žerjav bo z njegovo pomočjo še hitreje prevažala potnike iz vasi v mesto. Magnetne spojke na vagonih in lokomotivi, ki jih uporablja lesena železnica za otroke Bigjigs zagotavljajo združljivost z vsemi drugimi lokomotivami in vagoni v ponudbi Bigjigs Rail. Tudi večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je združljiva z Bigjigs Rail. 


Leseni vlakci Bigjigs so visokokakovostno izdelane lesene igrače, ki so namenjene vsem malim strojevodjem od 3+


Lepo izdelan Bigjigs vlakec igrača je sestavljen je iz kar 7-ih kakovostnih igralnih kosov. Trpežen kot je in varen za igro se bo vozil po tirih lesene železnice dolga leta. Dobro naložen božični vlakec vleče Božičkova lokomotiva za katero veselo dirjajo trije polno naloženi vagoni. Podeželski leseni vlakci Bigjigs so tako dobri, da si jih pogosto sposodi vsaka velika kmetija za prevoz pridelkov in živali. Lesenega vlakca Farmyard, ki je sestavljen iz lokomotive z motivom kravice in treh živahno obarvanih vagončkov opremljenih z vsem potrebnim za prevoz pridelkov in domačih živali je veselo vse podeželje. Vesela lokomotiva vlakca Farmyard neutrudljivo vleče vagončke polnih domačih živali in sedaj se lahko te odpravijo celo na potep v veliko mesto.

Zabavno igranje za razvoj in znanje vseh malih farmerjev, strojevodij, ljubiteljev vlakcev in lesene železnice od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: BJT466
EAN: 0691621094662

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesen vlakec Bigjigs Farmyard je sestavljen iz lokomotive, 3-eh vagonov, 3-eh tovorov in 3-eh delov lesenih tirov.

Magnetki na vlakcu omogočajo sestavljanje različno velikih vlakcev, ki se vsi lahko vozijo po lesenih železnicah večine glavnih prozvajalcev otroških železnic in vlakcev. Veliko dodatkov za lesene železnice Bigjigs otroku ponuja vedno bolj zanimivo in pestro igro. Vlakci, lesene železnice in dodatki zapeljejo otroka v neskončne nove pustolovščina, odkritja in zabavna doživetja. Otroški lesen kmetijski vlakec mora biti vedno dobro pripravljen na leseni železnici!

Domače živali se radi vkrcajo na kakovostno izdelan Farmyard vlak. Lokomotiva in 3 vagoni so izdelani iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov. Vse v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Igralni komplet lesene železnice je sestavljen je iz sedmih imenitno oblikovanih igralnih kosov. Močni in kakovostni magnetki, i so vgrajeni na magnetne spenjalne točke vagonov, lokomotive in tovorjana zagotavljajo enostavno vožnjo in uporabo lesenega vlakca. Z uporabo dodatka za lesene železnice Bigjigs Crane, ki je tudi v ponudbi potekata delo in igra na otroški železnici še lepše! Magnetne spojke zagotavljajo združljivost z vsemi drugimi lokomotivami in vagoni v ponudbi Bigjigs Rail. Večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je tudi združljiva z Bigjigs Rail.

Podrobnosti igrače:

  • Domače živali so se vkrcale na 30 x 5 x 3 cm velik kmetijski vlakec, ki je težak 0,27 kg in je že na poti z veliko dogodivščinami!
  • Trije vagoni lesenega vlakca so opremljeni z magnetki pripravljenimi za dvigovanje in spuščanje z magnetnim žerjavom.
  • Večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je združljiva z Bigjigs Rail.
  • Vsi leseni vlakci Bigjigs so odlična darila za punčke in fante. Zelo so primerni za obdarovanje za rojstni dan, miklavža, božička ali kadarkoli otrok potrebuje kakovosten dodatek leseni železnici.
  • Vsi vlakci so izdelano iz kakovostnih in odgovorno pridobljenih materialov. So varni in trpežni, zato se bodo dolgo vozili po lesenih tirih vsake lesene otroške železnice.
  • Starost strojevodje 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vlakec Farmyard

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.