Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vlakec Gasilci

Bigjigs Toys
19.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Dobro opremljen Gasilski vlakec takoj prihiti, če kje na leseni železnici zagori!


Gasilski lesen vlakec je sestavljen iz  lokomotive in treh vagončkov naloženih z vsem potrebnim za gašenje zlobnih požarov. Rdeča lokomotiva gasilskega vlakca vleče vagončke na katerih imajo gasilci svoje cevi, cisterno z vodo in vse drugo za gašenje ognja.

Uiiiiuuuuiii se oglasijo sirene ko zagori! Lesen vlakec z gasilci takoj proti požaru odhiti

Lokomotiva dirja po tirih, gasilci na otroškem vlakcu se mrzlično pripravljajo na nevarno gašenje grozljivih ognjenih zubljev, ki so napadli železniško postajo. Strašna reč je to!

Bigjigs otroški vlak z gasilsko lokomotivo in gasilsko brigado na 3 vagončkih prihaja v kompletu z dvema kosoma lesenih tirnic.

Magnetki na vlakcu omogočajo sestavljanje različno velikih vlakcev, ki se vsi lahko vozijo po lesenih železnicah večine glavnih prozvajalcev otroških železnic in vlakcev.

Veliko dodatkov za lesene železnice Bigjigs otroku ponuja vedno bolj zanimivo in pestro igro. Vlakci, lesene železnice in dodatki zapeljejo otroka v neskončne nove pustolovščina, odkritja in zabavna doživetja.

Otroški lesen Gasilski vlakec mora biti vedno dobro pripravljen na leseni železnici! O, groza, le kaj bi brez gasilcev in gasilskega vlakca, če kje na leseni železnici kaj zagori!!!

Šifra izdelka: BJT474
EAN: 0691621094747

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Gori, gori, kje gori? Brž Gasilski vlakec na lesene tirnice postaviti!

Bigjigs lesene železnice in vlakci so kompatibilni tudi z vsemi drugimi priznanimi blagovnimi znamkami. Leseni vlakci so izdelani iz visoko kakovostnih materialov izbranih iz odgvorno izbranih virov. Otroški vlaki Bigjigs so varne lesene igrače, ki izpolnjujejo evropske varnostne standarde. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vlakec Gasilci

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.