Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vlakec Goods

Bigjigs Toys
16.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,99 €
Quick overview:

Vlakec Goods pripelje dobrine za vse trgovine, čučuu roba je tu!


Raznolikost je začimba igre in leseni tovorni vlakec pripelje nov nivo priljubljene otroške igre po lesni železnici Bigjigs. Pa tudi vse nujne potrebščine, posebne dobrote in vse kadrugo kar potrebuješ za odlično igro z naboljšim tovornim vlakcem. Celo občutljive zaboje z oznako 'Fragile' dostaviš varno tja, kjer jih najbolj potrebuješ. Leseni vagoni Bigjigs Rail so dobro opremljeni s snemljivimi tovori, ki jih je mogoče odlično dvigniti in spustiti z magnetnim žerjavom Bigjigs. Vlakec naložen z dobrinami Goods se pripelje v otoško sobo vkompletu lkomotive, treh vagončkov in z dvema kosoma lesenih tirov Bigjigs Rail. Magnetne spojke zagotavljajo združljivost z vsemi drugimi mvlakci iz železniškega sveta Bigjigs Rail. Železniška kompozicija je sestavljen je iz 9 igralnih kosov. Tudi večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je združljiva z Bigjigs Rail. Vse je izdelano iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov, v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi.


Lesen vlakec Bigjigs Goods in dobrine so že poti s tremi polnimi vagončki.


Magnetki na vagonih omogočajo enostavno nalaganje in razlaganje prazničnega tovora. Vsaka dobro opremljena lesena železnica, ki ima tudi Bigjigs dodatek za vlakce Žerjav bo z njegovo pomočjo še hitreje dostavljala božična darila. Magnetne spojke na vagonih in lokomotivi, ki jih uporablja lesena železnica za otroke Bigjigs zagotavljajo preprosto povezovanje vlakcev med seboj in razširitev lesene železnice.


Leseni vlakci Bigjigs so visokokakovostno izdelane lesene igrače, ki so namenjene vsem malim strojevodjem od 3+


Lepo izdelan Bigjigs vlakec igrača je sestavljen je iz kar 9-ih kakovostnih igralnih kosov. Trpežen kot je in varen za igro se bo vozil po tirih lesene železnice dolga leta. Dobro naložen tovorni vlakec vleče močna lesena lokomotiva za katero veselo dirjajo trije polno naloženi vagoni. Tovorni leseni vlakci Bigjigs so tako dobri, da si jih pogosto sposodijo tudi največji železniški prevozniki. Lesenega vlakca Goods, ki je sestavljen iz rdeče lokomotive in treh lepo obarvanih vagončkov naloženih z vsem potrebnim za zalaganjem dobrin je vesela vsaka železniška postaja. Rdeča lokomotiva tovornega vlakca neutrudljivo vleče vagončke polne tovora in sedaj bosta vsako mesto in vas, ki imata leseno železnico dobro preskrbljena.

Zabavno igranje za razvoj in znanje vseh malih Božičkov, strojevodij, ljubiteljev vlakcev in lesene železnice od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: BJT181
EAN: 0691621091814

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesen vlakec Bigjigs Goods je sestavljen iz lokomotive, 3-eh vagonov, 3-eh tovorov in 3-eh delov lesenih tirov.

Magnetki na vlakcu omogočajo sestavljanje različno velikih vlakcev, ki se vsi lahko vozijo po lesenih železnicah večine glavnih prozvajalcev otroških železnic in vlakcev. Veliko dodatkov za lesene železnice Bigjigs otroku ponuja vedno bolj zanimivo in pestro igro. Vlakci, lesene železnice in dodatki zapeljejo otroka v neskončne nove pustolovščina, odkritja in zabavna doživetja. Otroški lesen tovorni vlakec mora biti vedno dobro pripravljen na leseni železnici! O, groza, le kaj bi vas in mesto in vse trgovine brez tovornega vlakca!

 Vsak mali strojevodja se rad odpelje po leseni železnici s kakovostno izdelanim tovornim vlakcom. Lokomotiva in 3 vagoni so izdelani iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov. Vse v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Igralni komplet lesene železnice je sestavljen je iz sedmih imenitno oblikovanih igralnih kosov. Močni in kakovostni magnetki, i so vgrajeni na magnetne spenjalne točke vagonov, lokomotive in tovorjana zagotavljajo enostavno vožnjo in uporabo lesenega vlakca. Z uporabo dodatka za lesene železnice Bigjigs Crane, ki je tudi v ponudbi potekata delo in igra na otroški železnici še lepše! Magnetne spojke zagotavljajo združljivost z vsemi drugimi lokomotivami in vagoni v ponudbi Bigjigs Rail. Večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je tudi združljiva z Bigjigs Rail.

Podrobnosti igrače:

  • Ves tovor se je vkrcal na 31,5 x 3,5 x 5,5 cm velik tovorni leseni vlakec, ki je težak 0,33 kg in je že na poti z veliko tovorja!
  • Trije vagoni lesenega vlakca so opremljeni z magnetki pripravljenimi za dvigovanje in spuščanje z magnetnim žerjavom.
  • Večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je združljiva z Bigjigs Rail.
  • Vsi leseni vlakci Bigjigs so odlična darila za punčke in fante. Zelo so primerni za obdarovanje za rojstni dan, miklavža, božička ali kadarkoli otrok potrebuje kakovosten dodatek leseni železnici.
  • Vsi vlakci so izdelano iz kakovostnih in odgovorno pridobljenih materialov. So varni in trpežni, zato se bodo dolgo vozili po lesenih tirih vsake lesene otroške železnice.
  • Starost strojevodje 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vlakec Goods

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.