Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vlakec Princess

Bigjigs Toys
21.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

21,99 €
Quick overview:

Deklice pripravite se na čarobno potovanje, Vlakec Princess čaka na vas!


Roza komplet vlakca z lokomotivo in tremi vagončki Bigjigs zagotavlja kraljevsko zabavo s Princess Train! Leseni vlakec za princeske je navdihnjen z motivi iz življenja pricesk in je tako čudovito oblikovan, da takoj stopi srca ljubiteljic rožnate barve. Tukaj so vagon s kronskimi dragulji, vagon s čudovitimi cvetovi in ​​kraljevi vagon s stražo, ki varuje princeso. Lepa roza lokomotiva poganja leseni vlakec, ki ima tri vagone z sestavljivimi deli za grajenje. Vlakec lepo kombiniraš z drugimi vlakci za punčke in bo imeniten dodatek vilinski osmici za punčke ali veliki roza leseni železnici.

Ljubek roza leseni vlakec za punčke Princess je imenitno obarvan komplet za leseno železnico, ki vsebuje 9 igralnih kosov. Ti so obarvani v ujemajoče roza odtenke, ki zagotavljajo popolno barvno kombinacijo za deklice. Brezmejna domišljijska igra bo poletela na kolesih roza lokomotive in njenih vagončkov. Roza lesen vlakec je prava paša za oči.

Šifra izdelka: BJT451
EAN: 0691621094518

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Leseni vlakci so darila za punčke, ki osupnejo vsako deklico od 3. leta dalje.

Osupljiv roza komplet za leseno železnico za punčke Bigjigs je izdelan iz visoko kakovostnega lesa in izpolnjuje vse evropske varnostne standarde. Varna lesena igrača za igro otroka od 3. leta dalje bo poskrbela za razvoj fine motorike in razburila otroško domišljijo. Kakovsten material, natančna izdelava, roza in pastel odtenki barve lesenega igralnega seta so garancija za zadovoljstvo igre. Darila za punčke so s čudovito izdelano leseno železnico dodala še eno priložnost več za veselje deklic.

Fantastičen vlakec posut z rožicami in dragulji iz pravljične dežele za punčke!

Vile so prišle v mesto in rožnat lesen vlakec je pripravljena za odhod v čarobno pravljično deželo daleč, daleč proč. Roza odtenki in pasteli ljubkega seta lesena železnica za otroke Pravljična dežela z vlakci za punčke Bigjigs je všeč punčkam. Vsem, ki imajo rade vlakce, ali pa jih bodo še imele. Ljubka roza lokomotiva poganja pravljični vlakec, ki drvi po leseni železnici, rezervirani samo za deklice. Med lesene igrače za punčke je zapeljal bogato opremljen leseni vlakec Bigjigs. 

Le kaj bi lesene igrače za punčke brez roza vlakca?

Čeprav je vilinski vlakec pravi raj za igrače za punčke, se bo seveda z njim lahko igral tudi mlajši bratec. Ker so vse Bigjigs železnice povezljive med seboj in z večino drugih priznanih blagovnih znamk lesenih železnic, je z njimi na voljo neskončna zabava. Povezljivi tiri omogočajo, da se po njih vlakci vseh vrst in barv. Za še več domišljije in razburljive igre je voljo je veliko dodatkov za razširitev. Otroška železnica Vlake za punčke Bigjigs je ena sama velika otroška zabava.

Podrobnosti igrače:

  • Komplet lesenega vlakca vsebuje 9 lesenih kosov.
  • 1 x lokomotiva.
  • 3 x  razstavljiv vagon.
  • 2 x tiri.
  • Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vlakec Princess

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.