Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vlakec Tovorni

Bigjigs Toys
16.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,99 €
Quick overview:

Pomemben tovorni vlakec za tovarne in mesta poskrbi!


Tovorni vlakec je zelo pomembne lesen vlakec! Sestavljen iz  lokomotive in treh vagončkov naloženih z vsem kar potrebujemo za delo in življenje.

Hitra lokomotiva Tovornega vlakca vleče polne vagončke po leseni železnici. Na Tovornemu vlakcu je pomemben tovor, ki ne sme zamujati! Zaloge in surovine za mesta in tovarne!

Bigjigs Tovorni lesen vlakec, njegova lokomotiva in trije vagončki prihajajo v kompletu z dvema kosoma lesenih tirnic. Magnetki omogočajo sestavljanje različno velikih vlakcev, ki se vsi lahko vozijo po lesenih železnicah večine glavnih prozvajalcev otroških železnic in vlakcev.

Veliko dodatkov za lesene železnice Bigjigs otroku ponuja vedno bolj zanimivo in pestro igro. Vlakci, lesene železnice in dodatki zapeljejo otroka v neskončne nove pustolovščina, odkritja in zabavna doživetja.

Šifra izdelka: BJT183
EAN: 0691621091838

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroci se bodo z veseljem pridružili igri S pomembnim Tovornim vlakcem, ki skrbi da vsako mesto in tovarna svoje surovine in dobrine dobi. Pomembna igra in služba na leseni železnici je tudi zelo zabavna. Otroci se radi igrajo z vlakci in mali strojevodje bodo z veseljem poskrbeli, da bo tovor vedno prav in točno prispel.

Bigjigs lesene železnice in vlakci so kompatibilni tudi z vsemi drugimi priznanimi blagovnimi znamkami. Leseni vlakci so izdelani iz visoko kakovostnih materialov izbranih iz odgvorno izbranih virov. Otroški vlaki Bigjigs so varne lesene igrače, ki izpolnjujejo evropske varnostne standarde. 

10 igralnih kosov, dolžina 340 mm.

Starost 3 +

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vlakec Tovorni

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.