Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vtikanka z vrvico Verižica

Bigjigs Toys
15.2915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 17,99 €

Akcijska cena 15,29 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 15,29 €
Quick overview:

Lesena vtikanka z vrvico za izdelavo ljubke verižice ali zapestnice.


Bigjigs vtikanka Verižica bo spodbudila male izdelovalce nakita, da vsem pokažejo svoje talente! Čudovita kolekcija lesenih likov za vtikanje na vrvico, ki so tematsko obarvani z živahnimi vrtnimi podobicami, je popolna za izdelavo enkratnih verižic in zapestnic.

Vtikanke so milo rečeno perfektna igrača za razvoj fine motorike otrok. Spodbujajo otroško ustvarjalnost in domišljijo. Privlačna igra vtikanja lesenih podobic na vrvico in izdelovanja unikatnih verižic bo razburila domišljijo in kreativnost otrok bo cvetela.

ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE.

Za otroke od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: BJ635
EAN: 0691621176351

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Lesena vtikanka z vrvico je nujna razvojna igrača za malega otroka. Motorična spretnost rok je v največji meri odvisna od uporabe prstov in dlani. Če otrok nima igrač, ki spodbujajo uporabo drobnih gibov prstov in dlani, bodite prepričani, da si dolgo ne bo znal zavezati niti lastnih čevljev!

Natikanje lesenih kroglic na vrvico je malemu otroku zabaven izziv, ki se ga rad loti. Uživa v sestavljanju in nizanju elementov iz katerih nenadoma nastane nova igrača. Takšna, ki jo je sam izdelal! 

Vtikanka je ustvarjalna igrača z razvojnim učinkom, ki ga ne smemo zanemariti. Preprosta, kakovostna igrača z visokim igralnim učinkom. Fina motorika, povezava oko - roka, razvoj logičnega razmišljanja in spodbujanje ustvarjalnosti so nagrade za igro z njo.

Vtikanka Bigjigs je izdelana iz visoko-kakovostnih materialov iz odgovorno izbranih virov po evropskih varnostnih standardih!

Teža  0.1, velikost lesene škatlice za shranjevanje 22,5 17,5 cm. 

Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vtikanka z vrvico Verižica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.