Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Lesene kocke Števila do 10

Bigjigs Toys
21.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,99 €
Quick overview:

Lesene kocke za igro, učenje štetja in števil za najmlajše!


10 lesenih kock Števila do 10 Bigjigs bo se lepo podalo v vsako otroško sobo. Ravno prav velike in čokate lesene kocke so odlične za male roke dojenčka že od 6. meseca dalje. Z lesenimi kockami Bigjigs otrok lahko sestavlja in gradi kar hoče in si želi.

10 števil na lepo dekoriranih lesenih kockah je pripravljenih na čas, ko bo malček svoje priljubljene kocke začel opazovati in se z njimi igrati malce drugače. Učenje štetja in števil do 10 se lahko kmalu prične in to ni mala stvar! 

Lesene kocke spadajo med klasične lesene igrače za najmlajše, ki predstavlja vedno pravo izbiro igrače za darilo! Nujna razvojna igrača za vsakega malega otroka. Med igro z lesenimi kockami otrok razvija veščino uporabe dlani in prstov - fino motoriko. Nujna spretnost, ki je otroku potrebna za vsa opravila. Razvija usklajenost roka-oko in zgodnji razvoj logičnega razmišljanja. Razvojni učinki preprostih lesenih kock so neprecenljivi za zgodnji razvoj otroka.

Lepo upodobljeni vzorci na različno oštevilčenih kockah nastopajo na eni strani kock in so kot nalašč za sestavljanje različnih kreacij. Po eno število na vsaki kocki pa bo poskrbelo za prvo srečanje malčka s števili.

Zabavno in  priročno je tudi to, da se lesene kocke po končani igri hitro pospravijo in so vedno nared za igro. Z lesenimi kockami se lahko otrok praktično igra kjerkoli.

Bigjigs Števila do 10 so kakovostne lesene kocke za otroke z gladko končno obdelavo in pobarvane z otroku prijazno barvo, odporno na slino. Z lesenimi kockami Bigjigs je učna izkušnja za male otroke varna in zabavna.

Šifra izdelka: 32004
EAN: 0691621800041

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesene kocke Bigjigs Števila do deset so trajnostna lesena igrača, ki raste z otrokom. Otrok se lahko prične z njimi varno igrati že v 6. mesecu starosti. Uporablja jih med igro za različne namene, jih sestavlja, z njimi gradi in se kasnele celo uči. Dimenzije: 4 x 4 x 4 cm. Teža: 0,45 kg. Izdelano iz certificiranega 100% FSC® lesa.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Lesene kocke Števila do 10

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.