Več pogledov

Bilibo - vijolična

Na zalogi

30,30 € Cena:
30,30  Cena:
Quick overview:

Otroku se motorika ne razvija sama od sebe in groba motorika je našla razvojnega prvaka igrač v Biliboju! 


Otroci se radi vrtijo in pika. Ker vedo kaj je dobro za njih!  Vrtenje ima izjemen vpliv na razvoj vestibularnega sistema - možganov in Bilibo je igrača, ki so jo strokovnjaki za otroški razvoj razglasili za eno najboljših igrač vseh časov. 

"KAJ JE TO? Zakaj je to? Kako se igra s to igračo?" so vprašanja, ki jih je pogosto slišati, ko odrasli vidijo Bilibo. Bilibo je igrača z najvišjim razvojnim učinkom in obvezna oprema vsakega doma kjer je otrok od 2. do 8. leta! 

Inovativni, nagrajeni Bilibo je znan kot ena najbolj kreativnih in vsestransko uporabnih igrač.

Torej kaj natančno je Bilibo? Fotelj, avto, vrtavka, zibelka za lutke, igrača za v vodo, pesek ali na sneg - Bilibo je vse to in še mnogo več.  

Njegova uporabnost ne pozna meja. V svoji preprosti obliki skriva mnogo več, kot se zdi na prvi pogled. Bilibojeva kultna oblika školjke v živih barvah pri otrocih takoj vzbudi simpatijo.

Bilibo spodbuja gibanje, ki je nujno za zdrav razvoj možganov otroka. Odlično krepi občutek za ravnotežje in je eden od prvakov med igračami za razvoj grobe motorike.  Seved je Bilibo ustvarjen za prosto igro - open ended play, ta pa je kraljica vseh iger, ko gre za razvoj domišljije. 

En namig za vas - Dejstvo je, da nima priloženih navodil za uporabo! Otroci lahko počnejo z njim kar jim je všeč. Smejoča školjka je dovolj velika, da se v njej zavrtijo otroci različnih starosti ali na obrnjeni vadijo ravnotežje.

- Velik razvojni učinek; otroka spravlja v gibanje, izboljšuje grobo motoriko in vpliva na razvoj možganov.
- Otrok, ki se veliko vrti je manj hiperaktiven in bolj osredotočen.
- Za igro kjerkoli; doma, v parku, na plaži, snegu ali v vodi.
- Nagrajen in priznan s strani strokovnjakov za otroški razvoj.
- Nujen za otroka od 2 – 8 let.


Green eco-friendly toy

Praktično neuničljiva školjka je odporna na udarce in vremenske vplive. Material iz katerega je, se uporablja tudi v prehrambeni industriji, je popolnoma nestrupen in se reciklira.


Priporočamo nakup vreče Bilibo, ki vam bo dobro služila za shranjevanje in prenašanje Biliboja in ostalih igrač. Zelo uporabna je tudi kot nakupavlna vrečka za vsakdan.

Vse igrače Moluk smo testirali v slovenskih vrtcih in odziv je bil več kot odličen! Izjava vzgojiteljice iz Vrtca Tončke Čečeve  "Zelo zabavno za otroke. Privlačno. Ves čas so prosili za to igračo! Super za razvijanje ravnotežja." 


Šifra izdelka:43010

Podrobnosti

Velikost: Ø 39 cm

Ali so plastične igrače lahko zelene?

MOLUK igrače so izdelane iz 100% reciklirnega materiala kot so plastenke za mleko (HD-PE). Igrače niso barvane. Ne vsebujejo kompozitnega materiala, ki se ne reciklira. So brez PVC, brez ftalatov, brez BPA. Izpolnjujejo vse najnovejše evropske in ameriške varnostne standarde.

In najbolj pomembno: Igrače so večnamensko oblikovane, tako da rastejo z otroci in jim ponujajo vedno nove možnosti za igro.

Viri in energija, ki je potrebna za izdelavo igrače je vedno v razmerju z igralno vrednostjo in obdobjem uporabe igrače. V tem pogledu imajo MOLUK igrače izjemen odnos do okolja in puščajo minimalne ekološke sledi.

Možni načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Naročeni izdelki bodo odposlani že naslednji delovni dan od naročila, najkasneje pa v 2 delovnih dneh. V primeru plačila po predračunu se paket odpremi, ko plačilo prispe na račun podjetja.

Naročilo bo dostavljeno s strani dostavne službe GLS, vendar si Kreativne igrače pridržujejo pravico izbrati drugo dostavno službo.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: Bilibo - vijolična

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.

Naložite vaše fotografije tega izdelka.

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.
Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

KER ŽELIMO
ZA OTROKE LE NAJBOLJE

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

30-DNEVNA GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

Če si premislite v 30 dneh, nam pošljite igračo in mi vam vrnemo vaš denar.