Več pogledov

Bim Bla

BIM BLA Ninica Zajček Mint

Bim Bla
19.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

19,90 €
Quick overview:

Ninica Zajček Bim Bla Mint 37x37 cm, je tvoj novi najboljši prijateljček za ljubkovalno igro, tolažbo in mirno spanje!


Ninica za dojenčka Bim Bla Zajček Mint je tako nežna in ljubka, da se ji kar ne moreš upreti. Zagotovo bo postala tvoja nova najljubša prijateljica, ki te bo vsakič razveselila, ko jo vzameš v roke. Vsakič, ko te kaj ujezi ali ti kaj ne bo dobro šlo od rok, te bo zagotovo pomirila in potolažila. 

Vsi spoznajte novega najboljšega prijatelja tvojega dojenčka ali malčka iz družine prikupnih izdelkov BimBla. Huggy Bunny je podrobno in natančno narejena ninica zajček iz mehkega muslina najvišje kakovosti. Ker je bil zajček ljubeče ustvarjen z mislijo na najmlajše, je takšen tudi videti. Lahko ga božaš, ga vlečeš za dolga zajčja ušesa in grizljaš ter greš skupaj z njim kamor želiš. Zelo rad se namreč tudi potepa, saj je pravi zajček potepušček.

Bim Bla Zajček je prava ninica za spanje in igranje. Bombažni muslin najvišje kakovosti in 100% Oeko-Tex Standard 100 zagotavljata Premium kakovost in veselje, ki bo sledilo!

Premium kakovost materiala in stilski dizajn Huggy Bunny-ja dela za must-have igrače za novorojenčke in dojenčke. Je idealno darilo za novorojenčka, dojenčka in vsako mamico, ki bo vedno razveselilo!

Šifra izdelka: HUG-001-MIT
EAN: 5903317252191

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Huggy Bunny ninica je popoln kandidat za tvojega prvega prijatelja! Izberi si eno izmed 5 čudovitih barv BimBla ninice iz kolekcije Zajček ali kar si kar sestavi vso zajčjo družino. Dobro je imeti kakšno ninice več, ker saj veš ... Ko se najljubša ninica izgubi lahko gredo stvari strašno narobe!

Nega - Vemo, da vsi poskušamo najbolje poskrbeti za naše najboljše prijatelje. Vendar se nam vsem včasih zgodijo nepredvidene situacije, ki nam niso ljube. A na našo srečo se zajček Huggy ne boji umazati! Zajčka lahko operemo v pralnem stroju pri najvišji temperaturi 40° in ga tudi likamo. Vendar ne smemo pozabiti, da naš Huggy Bunny ne mara belil in sušilnih strojev. Če ga pravilno 'okopamo', bo naš zajček vsakič še bolj mehak in nežen!

Podrobnosti ninice Huggy Buny:

  • Dimenzije: 37 x 37 cm.
  • Sestava100% bombažni muslin najvišje kakovosti.
  • Oeko-Tex Standard 100.
  • Barva Mint.

Zakaj imamo radi Bim Bla?

Moden in privlačen design Bim Bla izdelkov vedno znova pritegne pozornost! BimBla prisega na visoko kakovost, preprostost, udobje in funkcionalnost izdelkov za dojenčke in malčke, ki navdušuje mamice. Številni priljubljeni klasični potiski so uspešno preoblikovani z drugimi, modernejšimi oblikovalskimi pristopi. Skupaj tvorijo izvirne barvne vzorce in ljubko oblikovane designe, ki ga odraslo oko rado uzre. Tudi pogled otroka ne bo ostal ravnodušen nad potiskom, barvami in podobicami. Zato bodo prikupni Bim Bla izdelki iz odgovorno izbranih materialov visoke kakovosti, vedno in zagotovo našli pravo mesto v vsakem domu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bim Bla

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIM BLA Ninica Zajček Mint

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.