Več pogledov

Bim Bla

BIM BLA Odeja za dojenčka 4-slojna Muslin Pink

Bim Bla
35.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

35,90 €
Quick overview:

Visoko kakovostna odeja za dojenčka Muslin Pink 125x125 cm, iz zelo finega bombažnega muslina je univerzalno uporabna!


Izjemno kakovostno izdelana 4-slojna odeja iz nežnega muslina Bim Bla Muslin Pink je velika kar 125x125 cm. Imenitna odejica za dojenčka je najvišje kakovosti in sestavljena iz kar štirih plasti bombažnega muslina zelo fine strukture.  Muslin Pink je super mehka, zračna in nežna odejica za dojenčka. Večnamenski in celolstno oblikovan izdelek za nego dojenčka je zaradi svoje kakovosti in velikosti zelo univerzalen.

Štirislojne Bim Bla odeje za dojenčke 125x125 se uporabljajo za debelejše swaddle povijanje, kot mehke odejice ali lahna pokrivala. Zelo dobro vpijajo vodo in se hitro sušijo. Zato so to tudi odlične otroške brisače, ki pridejo zelo prav doma, na bazenu ali morju. Izjemna mehkoba, vpojnost in hitro sušenje bombažnega muslina so nepremagljiva kombinacija za uporabo doma ali na plaži.

Premium kakovost materiala in stilski dizajn 4 slojne otroške odejice Muslin Pink, jo dela za must-have vsakega Layette seta. Je idealno darilo za novorojenčka, dojenčka in vsako mamico, ki bo vedno razveselilo!

Šifra izdelka: KOC-MUS-ROZ
EAN: 5903317251743

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Odejice za novorojenčke, dojenčke in malčke Bim Bla iz 4 slojnega bombažnega muslina so nekaj najboljšega, kar lahko zagotoviš za nego otroka.

125 x 125 cm velike odejice bodo takoj postale obvezen kos vsakega Layette seta za novorojenčka, dojenčka in mamico. Vsestransko uporabne 4 slojne odejice Bim Bla Muslin s pridom uporabljamo za nego otroka skozi ves dan. Praktične in nepogrešljive so za vse dnevne aktivnosti, kot so hranjenje, obvezno podiranje kupčka po hranjenju, brisanje in sušenje po kopanju in seveda med preoblačenjem.

Sestava - Material zelo fine teksture in kakovosti. 100% bombažni muslin. Velikost 125 x 125 cm. Barva Pink. Vzdrževanje - pralno v pralnem stroju pri najvišji temperaturi 40 stopinj z uporabo nežnih detergentov, namenjenih občutljivi otroški koži. Ne belite in ne uporabljajte klora. Sušite obešeno ali v sušilnem stroju pri nizki temperaturi sušenja.

Zakaj imamo radi Bim Bla?

Moden in privlačen design Bim Bla izdelkov vedno znova pritegne pozornost! Bim Bla prisega na visoko kakovost, preprostost, udobje in funkcionalnost izdelkov za dojenčke in malčke, ki navdušuje mamice. Številni priljubljeni klasični potiski so uspešno preoblikovani z drugimi, modernejšimi oblikovalskimi pristopi. Skupaj tvorijo izvirne barvne vzorce in ljubko oblikovane designe, ki ga odraslo oko rado uzre. Tudi pogled otroka ne bo ostal ravnodušen nad potiskom, barvami in podobicami. Zato bodo prikupni Bim Bla izdelki iz odgovorno izbranih materialov visoke kakovosti, vedno in zagotovo našli pravo mesto v vsakem domu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bim Bla

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIM BLA Odeja za dojenčka 4-slojna Muslin Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.