Več pogledov

Bim Bla

BIM BLA Odeja za dojenčka lanena Wafer Dirty Pink

Bim Bla
37.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

37,90 €
Quick overview:

Ekstremno mehka otroška odeja Bim Bla Wafer Dirty Pink 100x120 je popolna izbira za malčke in predšolske otroke!


Lanena otroška odejica Wafer Dirty Pink je izjemno prožna in izredno mehka na dotik. Fina tkanina univerzalno uporabne odejice za dojenčke, malčke in večje otroke je sestavljena iz 48% lana in 52% bombaža. Lep vzorec in stilska obroba odejice v boemsko modri barvi pritegnejo pzornost vsakogar. V mrzlih dneh bo nepogrešljiva kot topla dekica za dojenčka, ki je bosta vesela vsaka vsaka mama in otrok.Otroka bo vedno obdala s prijetno toplino.

Laneno-bombažna mešanica tkannine otroške odeje ima odlične termo regulacijske lastnosti, zato bo v sončnih dneh otroka varovala pred pregrevanjem. Perfektna odejica za mrzle in vroče dni, je tako popolna dekica za lupinico, voziček ali atomobilski sedež, za vse dni. Karakteristična struktura materiala daje odeji prožnost, zato jo zlahka poravnamo brez likanja.

Premium kakovost materiala in stilski dizajn otroške odejice Bim Bla Wafer Dirty Pink jo dela za must-have vsakega Layette seta. Je idealno darilo za novorojenčka, dojenčka in vsako mamico, ki bo vedno razveselilo!

Šifra izdelka: KOC-LEN-ROZ
EAN: 5903317251637

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Lanena odeja Bim Bla Wafer Dirty Pink iz dizajnerske kolekcije Boheima  je velika 100x120 cm. Je popolna osnova za vse letne čase. Zahvaljujoč edinstvenim lastnostim laneno/bombažne preje, je odejica izjemno prožna, nežna in mehka. Obenem pa je izvrstno tkanje trpežno in se lahko pohvali s trajnostno uporabo.

Velikost 100 x 120 cm (+/- 10 cm) lanene odejice je idealna za dojenčke, malčke in predšolske otroke. Bim Bla poskrbi za moden videz mame in otroka doma in zunaj. Skrbno izdelane odejice iz visoko kakovostnih materialov, s termo regulacijskimi lastnostmi poskrbijo za popolno udobje otroka v vročih poletnih ali mrzlih zimskih dneh in večerih. Tkanine otroških odejic so zelo fine strukture in vrhunske kakovosti. Izjemno mehka tkanina odejice je premišljeno izdelana iz mešanice lahkega in zračnega lanu in bombaža.

Podrobnosti - Velikost: 100 x 120 cm (+/- 10 cm). Sestava: 52% bombaž, 48% lan. Pralno v pralnem stroju pri maks. 40 °C. Lahko se lika. Ne uporabljajte belila. Značilna struktura materiala omogoča enostavno poravnavo odejice brez likanja. Sušimo jo na zraku in ne dajemo v sušilec. Barva Dirty Pink.

Zakaj imamo radi Bim Bla?

Moden in privlačen design Bim Bla izdelkov vedno znova pritegne pozornost! BimBla prisega na visoko kakovost, preprostost, udobje in funkcionalnost izdelkov za dojenčke in malčke, ki navdušuje mamice. Številni priljubljeni klasični potiski so uspešno preoblikovani z drugimi, modernejšimi oblikovalskimi pristopi. Skupaj tvorijo izvirne barvne vzorce in ljubko oblikovane designe, ki ga odraslo oko rado uzre. Tudi pogled otroka ne bo ostal ravnodušen nad potiskom, barvami in podobicami. Zato bodo prikupni Bim Bla izdelki iz odgovorno izbranih materialov visoke kakovosti, vedno in zagotovo našli pravo mesto v vsakem domu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bim Bla

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIM BLA Odeja za dojenčka lanena Wafer Dirty Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.