Več pogledov

Bim Bla

BIM BLA Odeja za dojenčka lanena Wafer Ecru

Bim Bla
37.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

37,90 €
Quick overview:

Ekstremno mehka otroška odeja Bim Bla Wafer Ecru 100x120 je popolna izbira za malčke in predšolske otroke!


Lanena otroška odejica Wafer Ecru je izjemno prožna in izredno mehka na dotik. Fina tkanina univerzalno uporabne odejice za dojenčke, malčke in večje otroke je sestavljena iz 48% lana in 52% bombaža. Lep vzorec in stilska obroba odejice v boemsko modri barvi pritegnejo pzornost vsakogar. V mrzlih dneh bo nepogrešljiva kot topla dekica za dojenčka, ki je bosta vesela vsaka vsaka mama in otrok.Otroka bo vedno obdala s prijetno toplino.

Laneno-bombažna mešanica tkannine otroške odeje ima odlične termo regulacijske lastnosti, zato bo v sončnih dneh otroka varovala pred pregrevanjem. Perfektna odejica za mrzle in vroče dni, je tako popolna dekica za lupinico, voziček ali atomobilski sedež, za vse dni. Karakteristična struktura materiala daje odeji prožnost, zato jo zlahka poravnamo brez likanja.

Premium kakovost materiala in stilski dizajn otroške odejice Bim Bla Wafer Ecru jo dela za must-have vsakega Layette seta. Je idealno darilo za novorojenčka, dojenčka in vsako mamico, ki bo vedno razveselilo!

Šifra izdelka: KOC-LEN-ECR
EAN: 5903317251668

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Odlične poletne termo lastnosti Bim Bla odejice za dojenčke Light Bamboo Pika Ecru, nudijo malemu otroku prijetno zaščito pred hladnim večernim zrakom in vlago. Pletena odejica za dojenčka Bim Bla je iz zelo kakovostne tkanine, ki je mešanica 50/50 bombaža in bambusa. To ji daje odlične termo regulacijske sposobnosti in otroška odeja bo otroka v vročih poletnih dneh tudi hladila. Modno pletena odejica za dojenčka Bim Bla je pravi eye-cather s katerim ustvariš imeniten izgled otroku in sebi izgled. Nežna barva se lepo poda in kombinira z ostalo garderobo dojenčka in je nepogrešljivi del Layette set-a za novorojenčka. Je nepogrešljiva osnova za pokrivanje otroka in za dober izgled vsake urbane mame, doma ali na potepu. To je dobra osnova za pokrivanje, ki je vedno dobrodošla! Ljubka dekica je zaradi strukture materiala in termičnih lastnosti primerna za različne letne čase. Odvisno od tega kako namestiš ležišče in kakšna je zunanja temperatura ali temperatura prostora. Vedno pa je idealna za crkljanje z očkom in mamico na kavču. 

Praktična odejica v velikosti  80 x 100 cm je nujna oprema vsake mame že na poti od porodnišnice do doma. Za vse nove mamice in novorojenčke bo zagotovo postala nepogrešljiv spremljevalec. Nepogrešljiva otroška odejica odlično izgleda v sobici in je zelo uporabna na poti. Privlačna barva se lepo poda vsem ambientom. Bim Bla Lightweight Pika blanket – Latte  je dovolj tanka, da je odlična za krajši potep in kavico na sončni terasi. Ker sta debelina in struktura tkanine prilagojeni pomladi in poletju, oziroma sobni temperaturi, je odejica primerna osnova za vse letne čase. Odvisno kako namestimo posteljo in kakšna je sobna temperatura.

Pletena odejica za dojenčka Bim Bla v kremni barvi Pika Latte je must have za novorojenčka ali dojenčka, ki ga mora imeti vsaka mama takoj pri roki. Zelo uporabno osnovno pokrivalo se izkaže kot poletna dekica za lupinico ali voziček.

Podrobnosti izdelka:

  • Velikost 80 x 100 cm.
  • Sestava 50% bambus / 50% bombaž.
  • Lahka odejica iz bambusa in bombaža je popolna osnova za tople pomladne in poletne dni.
  • Zahvaljujoč edinstvenim lastnostim preje je odeja izjemno nežna, mehka ter hkrati trpežna.
  • Ne povzroča alergijskih reakcij na očutljivi koži otroka.
  • Ustavlja škodljive UV žarke in ima termo regulacijske lastnosti.
  • Tkanje zelo fine teksture in vrhunske kakovosti.
  • Barva Latte.

Vzdrževanje - Odeja je strojno pralna pri maks. 40 °C z uporabo blagih detergentov. Lahko se lika. Ne uporabljaj belila. Sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo. Priporočamo naravno sušenje, da izdelke ohranja prvotno obliko!

Dodatne informacije

Proizvajalec Bim Bla

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIM BLA Odeja za dojenčka lanena Wafer Ecru

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.