Več pogledov

Bim Bla

BIM BLA Odeja za dojenčka Light Bamboo Pika Ecru

Bim Bla
24.43 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 34,90 €

Akcijska cena 24,43 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 24,43 €
Quick overview:

Vrhunske lastnosti, ki jih ima Bim Bla Odeja za dojenčka 80x100, Light Bamboo Pika Ecru, te zagotovo navdušijo!


Lahke odeje za dojenčke Bim Bla so popolne poletne odejice, ki bodo poskrbele za popolno udobje dojenčka v vročih poletnih dneh in večerih. Tkanina lahne otroške odejice je zelo fine strukture in vrhunske kakovsti. Izjemno mehka tkanina je premišljeno izdelana iz mešanice lahkega in vpojnega bambusa in bombaža.

Fino pletena odejica za dojenčka Bim Bla Light Bamboo Pika Ecru 80 x 100 cm, je popolna osnova za tople pomladne in poletne dni. Zahvaljujoč edinstvenim lastnostim bambusove preje je odejica izjemno nežna in mehka. Obenem pa je izvrstno tkanje zelo trpežno in se lahko pohvali z izjemno trajnostjo.

Univerzalno uporabna Bim Bla dekica za dojenčke zna celo ustaviti škodljive UV žarke in ne povzroča alergijskih reakcij na občutljivi koži otroka. Odlične termo regulacijske lastnosti jo delajo idealno za uporabo doma v posteljici, na poti v avtomobilu, v vozičku ali lupinici.

Izjemno mehka in trpežna odejica Bim Bla iz mešanice bambus/bombaž, v velikosti  80 x 100 cm je idealno darilo za novorojenčka, dojenčka in vsako mamico, ki bo vedno razveselilo.

Šifra izdelka: KOC-PIK-ECR
EAN: 5903317254874

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Odlične poletne termo lastnosti Bim Bla odejice za dojenčke Light Bamboo Pika Ecru, nudijo malemu otroku prijetno zaščito pred hladnim večernim zrakom in vlago. Pletena odejica za dojenčka Bim Bla je iz zelo kakovostne tkanine, ki je mešanica 50/50 bombaža in bambusa. To ji daje odlične termo regulacijske sposobnosti in otroška odeja bo otroka v vročih poletnih dneh tudi hladila. Modno pletena odejica za dojenčka BimBla je pravi eye-cather s katerim ustvariš imeniten izgled otroku in sebi izgled. Nežna barva se lepo poda in kombinira z ostalo garderobo dojenčka in je nepogrešljivi del Layette set-a za novorojenčka. Je nepogrešljiva osnova za pokrivanje otroka in za dober izgled vsake urbane mame, doma ali na potepu. To je dobra osnova za pokrivanje, ki je vedno dobrodošla! Ljubka dekica je zaradi strukture materiala in termičnih lastnosti primerna za različne letne čase. Odvisno od tega kako namestiš ležišče in kakšna je zunanja temperatura ali temperatura prostora. Vedno pa je idealna za crkljanje z očkom in mamico na kavču. 

Praktična odejica v velikosti  80 x 100 cm je nujna oprema vsake mame že na poti od porodnišnice do doma. Za vse nove mamice in novorojenčke bo zagotovo postala nepogrešljiv spremljevalec. Nepogrešljiva otroška odejica odlično izgleda v sobici in je zelo uporabna na poti. Privlačna barva se lepo poda vsem ambientom. Bim Bla Lightweight Pika blanket – Ecru je dovolj tanka, da je odlična za krajši potep in kavico na sončni terasi. Ker sta debelina in struktura tkanine prilagojeni pomladi in poletju, oziroma sobni temperaturi, je odejica primerna osnova za vse letne čase. Odvisno kako namestimo posteljo in kakšna je sobna temperatura.

Pletena odejica za dojenčka Bim Bla v kremni barvi Pika Ecru je must have za novorojenčka ali dojenčka, ki ga mora imeti vsaka mama takoj pri roki. Zelo uporabno osnovno pokrivalo se izkaže kot poletna dekica za lupinico ali voziček.

Podrobnosti izdelka:

  • Velikost 80 x 100 cm.
  • Sestava 50% bambus / 50% bombaž.
  • Lahka odejica iz bambusa in bombaža je popolna osnova za tople pomladne in poletne dni.
  • Zahvaljujoč edinstvenim lastnostim preje je odeja izjemno nežna, mehka ter hkrati trpežna.
  • Ne povzroča alergijskih reakcij na očutljivi koži otroka.
  • Ustavlja škodljive UV žarke in ima termo regulacijske lastnosti.
  • Tkanje zelo fine teksture in vrhunske kakovosti.
  • Barva Ecru.

Vzdrževanje - Odeja je strojno pralna pri maks. 40 °C z uporabo blagih detergentov. Lahko se lika. Ne uporabljaj belila. Sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo. Priporočamo naravno sušenje, da izdelke ohranja prvotno obliko!

Dodatne informacije

Proizvajalec Bim Bla

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIM BLA Odeja za dojenčka Light Bamboo Pika Ecru

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.