Več pogledov

Box Candiy

BOX CANDIY Papirnata letala

Box Candiy
15.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

15,99 €
Quick overview:

Kako drugače pa še lahko narediš najboljša papirnata letala, če ne z Box Candy setom ustvarjanje za otroke?


Nikakor drugače, papirnata letala iz Box Candy so top lovci in reaktivci, ki poženejo svoja krila in otroško domišljijo visoko, visoko! 40 kosov barvnega origami papirja za zlaganje papirnatih letal v dveh velikostih, s sedmimi dizajni za različna papirnata letala bo dovolj za najboljšo letalsko ekadriljo otroške sobe vseh časov. Umetnost zlaganja papirčkov origami tokrat za vse mlade pilote

Totalna zabava od 6. leta še na veliko bolj zabaven način! Vsi mladi in stari smo že imeli sanje, da veličastno in lahkotno jadramo po nebu. Zabavno letalo iz papirja Box Candy DIY, ki ga izdelaš v sedmih verzijah nam sanje približa. Z njim podoživimo občutek dviganja in letenja skozi nebesno modrino.

Šifra izdelka: 9939029
EAN: 4897099390299

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Box Candy Papirnato letalo ti pričara čudovit avion iz papirja.

Eskadrilja 40 papirnatih letal je prava paša za oči in domišljijo vsakega fanta od 6. leta dalje. Skrivnostne aerodinamične sile in prostor za polete bodo izpolnile najljubše snje vsakega malega pilota. To je čarobna igra letenja kjer papirnata letala plešejo v ritmu termodinamike in se prebijajo v nebo. Prinesi ta čudovit občutek čarobnosti letenja tudi v svoj dom z stvarjalnim setom za otroke Box Candy Pairanto letalo. Darilna škatlica v modri barvi vsebuje DIY komplet za izdelavo papirnatih letal  v 7 dizajnih. Kar 40 letaliz papirja si lahko izdelaš. Barvna, z nalepkami in priloženo je tudi kartonsko stojalo. Tudi popolna navodila so priložena.

Kako narediti papirnato letalo si poglej v Box Candy DIY ustvarjalnem setu za kreativne fante od 6. leta dalje 

Naredi si sam je nekaj kar daje ustvarjalni igri posebej zanimi izziv. Papirnata letala so kreativne igrače za kreativne fante. In kako narediti letlo iz papirja izveš v ustvarjalnem setu Box Candy. 7 različnih dizajnov papirnatih letal je dovolj za obilo akrobatskih poletov. Izdelava letala iz papirja je precej preprosta reč, če imaš dober načrt. Ustvarjaj in ulovi svoje letalske sanje v svoj lastni floti 40-ih letal, ki sliši na ime Box Candy. Iščeš ideje kako narediti letalo iz papirja pa ne veš kaj bi? Izberi Box Candy! Zabavno in kreativno z 'naredi si sam' ustvarjalno igračo, ki navduši vsakega dečka od 6. let starosti dalje! Totalno čarobne igrače in darila za fante 6+

Podrobnosti igrače:

  • Vsi mladi in stari smo sanjali, da bi z lahkotno drseli po zraku. S papirnatimi letali Box Candy samo pogledamo v nebo in smo pripravljeni na polet!
  • Ta zabavna garnitura je prava paša za oči od trenutka, ko prispe pred tebe v posebno oblikovano darilni škatli nebesno modre barve.
  • Ustvarjalni komplet vsebuje 40 listov origami papirja v 2 velikostih, 7 različnih modelov letal,1 list rezalnega papirja, 2 lista nalepk, 2 kartici s številkami in kartonsko stojalo za letala ter zgibanko z navodili.
  • Starost 6+

Dodatne informacije

Proizvajalec Box Candiy

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BOX CANDIY Papirnata letala

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.