Več pogledov

Box Candiy

BOX CANDIY Ustvarjalni set za otroke Glitter Art Samorog

Box Candiy
17.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Box CanDIY Ustvarjanje za otroke Totally Magical Unicorns set z bleščicami in folijo, naredi si sam za punčke od 3+


Ustvarjalni set za otroke Box CanDIY ti omogoča, da vstopiš v čarobni svet samorogov in vil. Z umetniškim kompletom igrače za ustvarjanje Totally Magical Unicorns z bleščicami in folijo! Oživi ideje za ustvarjanje z otroki z očarljivimi prizori samoroga in pravljic.

Pritisni svetlečo folijo na samoroga in druge pravljične like ustvarjalne igrače Box CanDIY ter dodaj teksturo s svetlečimi bleščicami in dragulji za čarobni pridih samoroga!

Šifra izdelka: 9939021
EAN: 4897099390213

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ustvari čudovite teksturirane umetnine s podobami samoroga in pravljičnih bitij, ki jih je zabavno narediti in jih je še bolj zabavno pokazati! Imenitne igrače za punčke Box CanDIY ti omogočajo, da narediš škalo za spominke, ki bo kot nalašč za shranjevanje najljubših stvari. Z nalepkami za otroke okrasiš tudi svoje druge umetnije ali spominsko škatlo! To je premišljeno darilo za punčke, ki pride prav za za rojstne dneve, praznike ali samo za zabavo kadarkoli!

Kreativni set vsebuje 4 tube z bleščicami v prahu, 1 čopič, 1 paličico, 8 listov folije, 4 kartončke s papirjem, ki se odlepi, 1 vrečko z različnimi plastičnimi dragulji, 1 list nalepk in navodila, vse v čudoviti škatli za shranjevanje spominkov izdelan iz recikliranega kartona.

Oglej si celotno kolekcijo Box CanDIY, ki vsebuje še druge edinstvene ustvarjalne dejavnosti, ki bodo zagotovo navdihnile mlade ustvarjalce! Ustvarjalne igrače so zasnovane tako, da so varne in udobne za otroke, stare 6 let in več, ter so odlična dejavnost za družine! Inovativni kreativni kompleti za ustvarjalno igro zagotavljajo ure domiselne zabave brez zaslonov. Ustvarjalni umetniški kompleti pomagajo otrokom, da ostanejo premišljeno angažirani in zabavni, hkrati pa spodbujajo samoizražanje in dvigujejo samozavest!

Opozorila! Majhni deli! Nevarnost zadušitve! Vsebuje funkcionalne ostre konice! Nevarnost poškodb! Ni za otroke, mlajše od 3 let!

Dodatne informacije

Proizvajalec Box Candiy

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BOX CANDIY Ustvarjalni set za otroke Glitter Art Samorog

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.