Več pogledov

Connetix®

CONNETIX Ball Run Pack 92

Connetix
99 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

99,00 €
Quick overview:

Connnetix Ball Run Pack 92 so top magnetne ploščice za izdelavo ekskluzivne proge za frnikole! 


Connetix Ball Run je super zabaven 92 delni komplet magnetne sestavljanke po kateri se super atraktivno podijo barvne krogle je raj za sestavljanje in paša za oči. Ogromna steza za velike frnikole je polna zabavnih presenečenj za male graditelje in ljubitelje otroških magnetov. Pravi zabavaščini park zraste pred tvojimi očmi, ko s pomočjo fantastično oblikovanih magnetov gradiš različno visoke stolpe svojega lasntega adrenalinskega parka. Med njimi se vijejo prozorne tube po katerih se podi 6 lesenih mavričnih krogel. Različni zavoji tub in zvočno presenečenje, ki se skriva v dveh tubah daje dirkaški zabavi še več utripa. 


Super duper otroški magneti s katerimi si sam zgradiš svoje tobogane.


Z velikim 92 delnim paketom magnetov bo tvoj velik tobogan za frnikole postal park zabave v katerem boš neizmerno užival. Grajenje je zabavno preprosto in strašno zanimivo. Magneti Connetix vsebujejo ploščice različnih oblik v katere so vstavljeni kakovostni magnetki. Močne magnetne sile in natančno izdelane ploščice poskrbijo, da je gradnja super zabavna in enostavna. Številne različno oblikovane magnetne sestavljanke, ki prihajajo izpod spretnih prstov otroka od 3. leta dalje te osupnejo.


Z magneti za sestavljanje Connetix zablesti in se zaiskri domišljija otroka.


Atraktivna geometrijska magnetna sestavljanka je idealna za nestrukturirana igro s priljubljenimi magnetki. Sestavljen tobogan pa ponuja brezmejno zabavno igro spuščanja krogel po zavitih tubah. Vse kar si otrok z domišljijo zamisli s pomočjo magnetov za sestavljanje pred njim dejansko tudi nastane in oživi. Neskončne igralne možnosti zabavnih magnetov omogočajo velik razvoj kreativnosti otroka in učenja skozi igro. Neskončno priljubljene magnetne igrače so ena najboljših izbir za prosto igro otroka. Učenje geometrije, razvoj fine in grobe motorike na najbolj zabaven način kar si ga lahko privoščiš. To je Connetix Ball Run Pack!


Magnetne igrače Connetix za samostojno ali družabno igro.


Ne glede na to ali se otrok želi igrati sam, s prijatelji ali z družinskimi člani so otroški magneti Connetix pravi. Velik kreativni paket magnetov je magnetna igrača najvišje kakovosti, ki bo poskrbela za velikomur samostojne ali družabne igre. Številne različne ustvarjalne kreacije, ki so plod domišljije in spretnosti uporabe rok malih graditeljev dobivajo s časom vedno večje razsežnosti. Trajnostna igrača, ki raste z otrokom poskrbi, da so priljubljeni magnetki za otroke vedno zabavni. Vedno višje stavbe, vedno višji stolpi, rakete ali steze za frnikole zahtevajo tudi vedno več spretnosti, ki jo otrok pridobiva postopoma.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: CON-EU-92BR
EAN: 0850036293149

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroški magneti Connetix spodbujajo učenje skozi igro in razvijajo motorične spretnosti otroka.

Magneti Connetix so tipična 'open ended toy' igrača ali igrača za prosto, nevodeno igro, ki omogoča najvišji nivo kreativnega razmišljanja in razvoja otroške domišljije. V svetu je že dolgo znano in priljubljeno STEM učenje, ki med igro uči otroke znanosti, tehnologije, inženiringa in matematike. S priljubljenimi magnetnimi igračami Connetix so otroci dobili še eno vrhunsko igračo, ki jih uči ravno teh veščin. Učenje barv, vzorcev in različnih oblik bo dober uvod za najmlajše ljubitelje magnetkov, ki bodo sčasoma začeli preizkušati meje svoje domišljije in pričeli graditi vedno bolj obsežne konstrukcije. 

Vsebina paketa Ball Run Pack 92:

 • 36 x kvadratov za sestavljanje,
 • 6 lesenih krogel,
 • 2 x Y tuba,
 • 2 x dolgo stopnišče,
 • 2 x S ukrivljena tuba,
 • 8 x U ukrivljena tuba,
 • 8 x drsna tuba,
 • 12 x pravokotni trikotnik,
 • 6 x dolga ravna tuba,
 • 8 x kratka ravna tuba,
 • 2 x zvočna tuba,
 • 1x knjižica z navodili in predlogami za sestavljanje magnetkov

Dimenzije:

 • Velikost 42 x 26 x 10 cm
 • Teža 3,43 kg

Za neskončno igro in razširitev 92 delnega paketa mu lahko dodaš tudi 40 delni razširitveni set. Magneti Connetix so združljivi tudi z vsemi drugimi kakovostnimi magneti priznanih proizvajalcev. Vse ploščice so izdelane iz popolnoma nestrupenega ABS materiala, brez ftalatov in BPA. Magneti so zatesnjeni in zakovičeni v trpežna ogrodja. Popolnoma varna magnetna igrača je tudi edinstveno oblikovna. Poševno dizajnirani magneti imajo izjemno moč in ponujajo čudovite možnosti za sestavljanje.

OPOZORILO: Paket vsebuje samo zgoraj naštete kose! Slike lahko vsebujejo magnete iz ostalih setov.

Dodatne informacije

ProizvajalecConnetix

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: CONNETIX Ball Run Pack 92

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.