15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Connetix®

CONNETIX Geometry Pack 30

Connetix
49.41 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

49,41 €
Quick overview:

Connetix Geometry Pack 30 so ultra priljubljeni magneti za otroke, ki poskrbijo za STEM učenje in veliko zabavne igre!


Connetix je tukaj z Geomery Pack 30 setom super zabavne magnetne igrače s katero izboljšaš možnosti za igro in učenje. S 30 delnim paketom priljubljenih magnetov za kreativno sestavljanje še pospešiš zabavno učenje geometrije in še posebej kreativno gradnjo z magneti.

Loti se magnetne igrače Connetix Geomery Pack 30 v kateri najdeš šesterokotnike in trikotnike v šestih osnovnih barvah. To so otroški magneti, ki navdušijo staro in mlado, male in velike otroke od 3. leta dalje!

30 delni paket magnetnih ploščic s super močnimi magnetki je idealen komplet, ki spodbudi učenca k raziskovanju osnovnih vidikov geometrije, kot so oblike, črte, koti, liki in telesa. Uči se kaj so dimenzije (dolžina, širina, polmer), ulomke, 2D in 3D oblike ter spoznaj magnetizem skozi super zabavno igranje. Ja, prav vse geometrijske vragolije lahko počneš s tvojimi najljubšimi magnetki za otroke 3+.

Šifra izdelka: CON-30
EAN: 0712038855933

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Magneti za otroke Geometry Pack 30 so geometrijski set magnetne igrače sestavljenje iz magnetnih ploščic v obliki mavričnih šesterokotnikov in trikotnikov. Svoji zbirki otroških magnetov dodaj še ta set in uživaj v ustvarjanju vzorcev, piramide, pice, mandale in še veliko več! Kot vse visoko kakovostne igrače bo tudi Connetix rastel s tvojim otrokom. Otrok se bo med in skozi igro učil in njegova igra bo postajala vse bolj zapletena, ustvarjalna in kreativna. Dodaj svojim magnetom še Geometry Pack 30 in razširi možnosti za učenje in igro. Z obstoječimi magnetnimi ploščicami in tvojim novim 30-delnim Geometry Pack setom se boš odlično igral. Če mu modaš še 100 delni ustvarjalni paket Connetix Creative Pack 100 bo to sploh fantastično. Tudi 40-delnemu razširitvenim paketu bo prišel prav, tako da boš svojo zabavo pri igranju z magnetnimi ploščicami dvignil na še višjo raven.

Vsebina paketa:

  • 6 x šesterokotniki.
  • 12 x Enakostranični trikotniki.
  • 12 x Enakokraki trikotniki.

Dobro je vedeti:

Vse magnetne ploščice so izdelane iz nestrupene ABS plastike, ki ne vsebuje BPA in ftalatov, so zatesnjene in zakovičene za dodatno varnost. Edinstvena poševna zasnova omogoča magnetov omogoča, da so magneti in gradnja močni in konstrukcije trdne. Hkrati pa ta ponuja tudi čudovite jasno lomljenje svetlobe skozi magnetne ploščice. Vsi Connetix magneti in  ploščicej so združljive z drugimi vodilnimi blagovnimi znamkami magnetnih ploščic. Priporočena starost: 3+ (vsebuje magnete in majhne dele)

Dodatne informacije:

  • Teža paketa 1,45 kg.
  • Dimenzije 17,5 × 25,5 × 5 cm.

Dodatne informacije

ProizvajalecConnetix
OpozorilaOpozorila! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let! Igrača vsebuje vsebuje magnete in majhne dele!
Navodila

Kot kakovostna igrača za open-ended play bo Connetix rasel z vašim otrokom. Ko se bo ta igral in učil bo njegova igra postajala vse bolj zapletena. Razširite možnosti za učenje in igro z magnetnimi ploščicami tako, da svoj 30-delni Geometry Pack dopolnite s 100-delnim ustvarjalnim paketom ali 40-delnim razširitvenim paketom, da svojo zabavo pri igranju z magnetnimi ploščicami dvignete na višjo raven.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: CONNETIX Geometry Pack 30

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.