15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Connetix®

CONNETIX Magneti za otroke Base Plate Lemon & Peach 2

Connetix
45.37 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

45,37 €
Quick overview:

Connetix Base Plate Lemon & Peach sta 2 osnovni plošči veliki 30 x 30 cm, za 2 x višjo gradnjo!


Ko gre za igro s Connetix magneti, gre najprej za dobro podlago! Pomagajte otroku uresničiti kreativne ideje in zgraditi dvakrat višje objekte z 2-delnim paketom osnovnih plošč Connetix. Ta vsebuje eno rumeno in eno rdečo 30 cm x 30 x 2 cm veliko in močno magnetno ploščo za grajenje. Enkraten dizajn Connetix magnetov omogoča zabavno sestavljanje vsega kar si zaželiš. Base Plate 2 pa bo zabavo in igro z najboljšimi magnti za otroke samo še podvojil! Neskončno lahkotna in zabavna igra z otroškimi magneti Connetix te očara takoj in Base Plate 2 pack Lemon & Peach vam bo prišel vedno zelo prav, ko potrebujete razširitev. Drobni magnetki so zelo močni in trdno vpeti v zdržljive osnovne plošče Connetix. Močne magnetne sile in natančno izdelane base plates poskrbijo, da je gradnja super zabavna in enostavna. Številne različno oblikovane magnetne sestavljanke vozil, ki prihajajo izpod spretnih prstov otroka od 3. leta dalje te osupnejo.


Z magneti za sestavljanje Connetix zablesti in se zaiskri domišljija otroka.


Različne stavbe in geometrijske sestavljanke, ki nastajajo s pomočjo magnetne privlačnosti so enkratna priložnost za igro in učenje! Nestrukturirana igra s priljubljenimi magnetki je brezmejno ustvarjalna in zabavna. Vse kar si otrok z domišljijo zamisli s pomočjo magnetov za sestavljanje pred njim dejansko tudi nastane in oživi. Neskončne igralne možnosti zabavnih magnetov omogočajo velik razvoj kreativnosti otroka in učenja skozi igro.


Neskončno priljubljene magnetne igrače so ena najboljših izbir za prosto igro otroka.


Ne glede na to ali se otrok želi igrati sam, s prijatelji ali z družinskimi člani so otroški magneti Connetix pravi. Velik kreativni paket magnetov je magnetna igrača najvišje kakovosti, ki bo poskrbela za velikomur samostojne ali družabne igre. Številne različne ustvarjalne kreacije, ki so plod domišljije in spretnosti uporabe rok malih graditeljev dobivajo s časom vedno večje razsežnosti. Trajnostna igrača, ki raste z otrokom poskrbi, da so priljubljeni magnetki za otroke vedno zabavni. Vedno višje stavbe, vedno višji stolpi, rakete, avtomobilčki ali steze za frnikole zahtevajo tudi vedno več spretnosti, ki jo otrok pridobiva postopoma.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: CON-EU-P2BP-LP
EAN: 0850036293071

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroški magneti Connetix spodbujajo učenje skozi igro in razvijajo motorične spretnosti otroka.

Magneti Connetix so tipična 'open ended toy' igrača ali igrača za prosto, nevodeno igro, ki omogoča najvišji nivo kreativnega razmišljanja in razvoja otroške domišljije. V svetu je že dolgo znano in priljubljeno STEM učenje, ki med igro uči otroke znanosti, tehnologije, inženiringa in matematike. S priljubljenimi magnetnimi igračami Connetix so otroci dobili še eno vrhunsko igračo, ki jih uči ravno teh veščin. Učenje barv, vzorcev in različnih oblik bo dober uvod za najmlajše ljubitelje magnetkov, ki bodo sčasoma začeli preizkušati meje svoje domišljije in pričeli graditi vedno bolj obsežne konstrukcije. 

Vsebina paketa Base Plate 2:

 • 1x rumena plošča velikosti 30 cm x 30 cm x 2 cm,
 • 1x rdeča plošča velikosti 30 cm x 30 cm x 2 cm.

Podrobnosti igrače:

 • Plošči sta močno podlaga za dvakrat višjo gradnjo.
 • STEM - Magnetne ploščice spodbujajo ustvarjalnost, hkrati pa spodbujajo kognitivni razvoj in izobražujejo skozi igro ter zagotavljajo ure zabave!
 • Edinstvena poševna oblika magnetnih ploščic vam omogoča spodbujanje domišljije in učenja skozi igro gradnje.
 • Zakovičene magnetne ploščice so izdelane iz nestrupene, živilske ABS plastike in so brez BPA.
 • Magentne igrače Connetix so idealna igrače za fante in punčke, mlajše in starejše otroke.
 • Dimenzije izdelka ‎33 x 33 x 2 cm.
 • Teža 1,1 kilograma.
 • Barva Lemon & Peach.
 • Razvoj veščin in sposobnosti - Koordinacija oko-roka, kreativno razmišljanje, prostorska intelegenca, socialne veščine, motorične sposobnosti, STEM, konstrukcijske spretnosti.
 • Proizvajalec priporoča starost ‎3 leta in več.

Vse ploščice so izdelane iz popolnoma nestrupenega ABS materiala, brez ftalatov in BPA. Magneti so zatesnjeni in zakovičeni v trpežna ogrodja. Popolnoma varna magnetna igrača je tudi edinstveno oblikovna. Poševno dizajnirani magneti Connetix imajo izjemno moč in ponujajo čudovite možnosti za sestavljanje.

OPOZORILO: Paket vsebuje samo zgoraj naštete kose! Slike lahko vsebujejo magnete iz ostalih setov.

Dodatne informacije

ProizvajalecConnetix

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: CONNETIX Magneti za otroke Base Plate Lemon & Peach 2

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.