15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Connetix®

CONNETIX Magneti za otroke Pastel Starter Pack 64

Connetix
95.36 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

95,36 €
Quick overview:

Pastel Starter Pack 64 je paket magnetne igrače, ki je kot nalašč za začetek čudežnega potovanja po magnetnih silah!


Connetix odkrije v tebi inženirja, umetnika in oblikovalca. Ko gradiš in ustvarjaš s Connetix magneti, ki so ena najbolj znanih STEM igrač zablestita tvoja domšljija in inženirske sposobnsoti.

S tem začetnim paketom magnetnih ploščic lagko igro z magneti pričneš ali jo razširiš! Z različnimi majhnimi in velikimi kvadrati ter enakostraničnimi, enakokrakimi in pravokotnimi trikotniki v edinstvenih zemeljskih pastelnih barvah začetni paket Pastel 64 ponuja neomejen igralni potencial.

Otroci vseh starosti radi raziskujejo kaj je magnetizem. Ker je vse to skozi igro so tudi fizika, simetrija vzorci in reševanje problemov del igre otroka. Ekskluzivna ponudba toplih in hladnih pastelnih tonov v tem paketu magnetne igrače navduši oko otroka in odraslega. Igra z njim spodbuja ustvarjalnost in domišljijo otroka, ko ta načrtuje in gradi hiše, gradove, vozila, robote in še veliko več.

To je kakovostna magnetna igrača za prosto igro, ki raste z otroki.  Ti se bodo med igro učili, njihova igra pa bo postajala vedno bolj zapletena. Komplet Starer Pack 64 lahko razširiš z 80-delnim razširitvenim paketom Pastel Ball Run ali 202-delnim Pastel Mega paketom!

Šifra izdelka: CON-EU-P64
EAN: 850036293279

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Connetix Pastel Starter Pack 64 za veliko ur kreativne zabave!

Starter Pack 64 je tvoj novi 64 delni paket otroških magnetov s katerim bodo tvoje stavbe še večje in grajenje bo zabavno preprosto. Magnetne ploščice vsebujejo različnih geometrijskih oblik imajo vstavljene kakovostni magnete. Močne magnetne sile in natančno izdelane ploščice poskrbijo, da je gradnja super učinkovita. Številne različno oblikovane magnetne konstrukcije, ki prihajajo izpod spretnih prstov otroka od 3. leta dalje osupnejo vso družino in prijatelje

S takšnimi otoškimi magneti za sestavljanje zablesti in se zaiskri domišljija otroka. Gradovi, kmetije, hiše, rakete, živalski vrtovi, stolpi in različne geometrijske sestavljanke. Vse to in še več! Nestrukturirana igra s priljubljenimi magnetki je brezmejno ustvarjalna in zabavna. Vse kar si otrok z domišljijo zamisli s pomočjo magnetov za sestavljanje pred njim dejansko tudi nastane in oživi. Neskončne igralne možnosti zabavnih magnetov omogočajo velik razvoj kreativnosti otroka in učenja skozi igro. Velikemu številu magnetov različnih oblik in barv so dodani celo vrata, okna in ograje. To je odličen začetni paket za vso družino s katerim bodo vsi člani gradili in ustvarjali vedno nove gradbene kreacije. S pomočjo 8 večjih ploščic iz paketa bo otrok še lažje začel samostojno gradnjo.

Neskončno priljubljene magnetne igrače so ena najboljših izbir za prosto igro otroka.

Ne glede na to ali se otrok želi igrati sam, s prijatelji ali z družinskimi člani so otroški magneti Connetix pravi. Velik kreativni paket magnetov je magnetna igrača najvišje kakovosti, ki bo poskrbela za veliki samostojne ali družabne igre. Številne različne ustvarjalne kreacije, ki so plod domišljije in spretnosti uporabe rok malih graditeljev dobivajo s časom vedno večje razsežnosti. Trajnostna igrača, ki raste z otrokom poskrbi, da so priljubljeni magnetki za otroke vedno zabavni. Vedno višje stavbe, vedno višji stolpi, rakete ali steze za frnikole zahtevajo tudi vedno več spretnosti, ki jo otrok pridobiva postopoma.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Otroški magneti spodbujajo učenje skozi igro in razvijajo motorične spretnosti otroka.

So tipična 'Open Ended Toy' igrača ali igrača za prosto, ne vodeno - prosto igro, ki omogoča najvišji nivo kreativnega razmišljanja in razvoja otroške domišljije. V svetu je že dolgo znano in priljubljeno STEM učenje, ki med igro uči otroke znanosti, tehnologije, inženiringa in matematike. S priljubljenimi magnetnimi igračami so otroci dobili še eno vrhunsko igračo, ki jih uči ravno teh veščin. Učenje barv, vzorcev in različnih oblik bo dober uvod za najmlajše ljubitelje magnetkov, ki bodo sčasoma začeli preizkušati meje svoje domišljije in pričeli graditi vedno bolj obsežne konstrukcije.

Vsebina paketa Starter Pack 64:

  • 8 x velika ploščica
  • 32 x mala ploščica
  • 8 x enakostranični trikotnik
  • 8 x pravokotni trikotnik
  • 8 x enakokraki trikotnik
  • 1x knjižica z navodili in predlogami za sestavljanje magnetkov
  • Velikost: 31,5 x 17 x 9 cm
  • Teža: 2,51 kg

Za neskončno igro in razširitev 64 delnega paketa mu lahko dodaš 100 delni začetni set ali 40 delni razširitveni set. Magneti Connetix so združljivi tudi z vsemi drugimi kakovostnimi magneti priznanih proizvajalcev. Vse ploščice so izdelane iz popolnoma nestrupenega ABS materiala, brez ftalatov in BPA. Magneti so zatesnjeni in zakovičeni v trpežna ogrodja. Popolnoma varna magnetna igrača je tudi edinstveno oblikovna. Poševno dizajnirani magneti imajo izjemno moč in ponujajo čudovite možnosti za sestavljanje.

OPOZORILO: Paket vsebuje samo zgoraj naštete kose! Slike lahko vsebujejo magnete iz ostalih setov.

Dodatne informacije

ProizvajalecConnetix
OpozorilaNi za otroke mlajše od 3 let!

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: CONNETIX Magneti za otroke Pastel Starter Pack 64

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.