15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Connetix®

CONNETIX Magneti za otroke Rainbow Mini Pack 24

Connetix
33.28 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

33,28 €
Quick overview:

Preizkusi privlačnost Connetix STEAM učenja in kupi ugoden 24-delni paket Rainbow Mini Pack 24!


Magnetne sile in mavrične barve so na delu tako v velikem paketu Connetix Tiles kot malem. Planetarno priljubljeni Connetix otroški magneti za sestavljanje navdušijo radovednost in zaiskrijo domišljijo otroka. Rainbow Mini Pack 24 je mali paket magnetov v katerem so magnetne ploščice za otroke s premišljenim izborom oblik v mavričnih barvah. Sestavljen je tako, da izvrstno predstavi otroku od 3. leta dalje igro s priljubljenimi magnetki.

Igraj se s Connetix Australia, raziskuj barve, svetlobne učinke in gradi skulpture v 2D in 3D oblikah. Izkusi Connetixovo značilno poševno zasnovo magnetnih ploščic in močne vgrtajene magnetke. Odkrij svoje nove ustvarjalne možnosti in smisel za oblikovanje in gradnjo. Sestavi raketo, sladoled, hišo rožo, dinozavra, žival, mestno podobo, čoln ali mandalo.

Ne glede na to ali iščeš popolna darila za fante ali punčke ali želiš razširiti svojo zbirko, ti 24 kosov Rainbow Mini Pack-a ponuja vznemirljivo priložnost za to! Kaseneje dopolni svoj Mini Pack s katerim koli od paketov iz ponudbe Connetix Magnetic Tiles Australia, da svoje stvaritve dvigneš na še višjo raven. 

Priporočena starost 3 - 12 let!

Šifra izdelka: CON-EU-24
EAN: 0850036293231

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Enkraten dizajn Connetix Tiles Ausstralia omogoča zabavno sestavljanje različnih struktur. Rainbow Mini Pack 24 je popolno darilo za male inženirje in ljubitelje gradnje. Lepo se bo podal tudi k vsem drugim paketom Connetix Tiles in obogatil igro. Magnetki trdno vgrajeni v kakovostne ploščice različnih oblik spodbujajo otroka k raziskovanju magnetnih sil in različnih konceptov gibanja. Mali navdušenci oblikujejo svoje stvaritve vseh vrst. Neskončno lahkotna in zabavna igra z otroškimi magneti te očara takoj!

Tukaj so drobni magnetki so zelo močni in trdno vpeti v zdržljive magnetne ploščice. S 24 delnim uvodnim paketom magnetov bo tvoja začetna gradnja zabavna in sestavljanje preprosto. Magneti za otroke Connetix Australia vsebujejo ploščice različnih oblik v katere so vstavljeni kakovostni magnetki. Močne magnetne sile in natančno izdelane ploščice poskrbijo, da je gradnja super zabavna in enostavna.

Dobro je vedeti:

Številne različno oblikovane magnetne sestavljanke ki prihajajo izpod spretnih prstov otroka od 3. leta dalje te osupnejo. Z magneti za sestavljanje zablesti in se zaiskri domišljija otroka. Različne geometrijske sestavljanke, ki nastajajo s pomočjo magnetne privlačnosti so enkratna priložnost za igro in učenje! Nestrukturirana igra s priljubljenimi magnetki je brezmejno ustvarjalna in zabavna. Vse kar si otrok z domišljijo zamisli s pomočjo magnetov za sestavljanje pred njim dejansko tudi nastane in oživi. Neskončne igralne možnosti zabavnih magnetov omogočajo velik razvoj kreativnosti otroka in učenja skozi igro. Če dodamo Pack-u 24 še katerega od drugih paketov bodo nastajala vedno nova veličastna vozila, ki jih bo hotel vsakdo videti. Neskončno priljubljene magnetne igrače so ena najboljših izbir za prosto igro otroka.

Ne glede na to ali se otrok želi igrati sam, s prijatelji ali z družinskimi člani so otroški magneti Connetix Tiles pravi. Manjš kreativni paket magnetov je magnetna igrača najvišje kakovosti, ki bo poskrbela za veliko samostojne ali družabne igre. Številne različne ustvarjalne kreacije, ki so plod domišljije in spretnosti uporabe rok malih graditeljev dobivajo s časom vedno večje razsežnosti. Trajnostna igrača, ki raste z otrokom poskrbi, da so priljubljeni magnetki za otroke vedno zabavni. Vedno višje stavbe, vedno višji stolpi, rakete, avtomobilčki ali steze za frnikole zahtevajo tudi vedno več spretnosti, ki jo otrok pridobiva postopoma.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje! Otroški magneti spodbujajo učenje skozi igro in razvijajo motorične spretnosti otroka. Connetix magneti so tipična 'open ended toy' igrača ali igrača za prosto, nevodeno igro, ki omogoča najvišji nivo kreativnega razmišljanja in razvoja otroške domišljije. V svetu je že dolgo znano in priljubljeno STEM učenje, ki med igro uči otroke znanosti, tehnologije, inženiringa in matematike. S priljubljenimi magnetnimi igračami Connetix so otroci dobili še eno vrhunsko igračo, ki jih uči ravno teh veščin. Učenje barv, vzorcev in različnih oblik bo dober uvod za najmlajše ljubitelje magnetkov, ki bodo sčasoma začeli preizkušati meje svoje domišljije in pričeli graditi vedno bolj obsežne konstrukcije. 

Vsebina paketa Rainbow Pack 24:

  • 12 x Majhni kvadratki
  • 6 x Enakostranični trikotniki
  • 6 x Enakokraki trikotniki
  • Vse ploščice so izdelane iz nestrupene ABS plastike, ki ne vsebuje BPA in ftalatov, so zatesnjene in zakovičene za dodatno varnost.
  • Edinstvena poševna zasnova omogoča, da so magneti Connetix Tiles Australia močni, hkrati pa ponuja čudovite jasne lome.
  • Magneti so združljivi z drugimi vodilnimi blagovnimi znamkami.

Dimenzije:

  • Teža 0,78 kg.
  • Dimenzije 26,5 × 18 × 3,6 cm.

Za neskončno igro in razširitev 24 delnega paketa mu lahko dodaš katerikoli drugi set. Connetix magneti so združljivi tudi z vsemi drugimi kakovostnimi magneti priznanih proizvajalcev. Vse ploščice so izdelane iz popolnoma nestrupenega ABS materiala, brez ftalatov in BPA. Magneti so zatesnjeni in zakovičeni v trpežna ogrodja. Popolnoma varna magnetna igrača je tudi edinstveno oblikovna. Poševno dizajnirani magneti imajo izjemno moč in ponujajo čudovite možnosti za sestavljanje.

OPOZORILO: Paket vsebuje samo zgoraj naštete kose! Slike lahko vsebujejo magnete iz ostalih setov.

Dodatne informacije

ProizvajalecConnetix
Opozorila

Ni za otroke mlajše od 3 let! Majhni deli in magneti! 

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: CONNETIX Magneti za otroke Rainbow Mini Pack 24

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.