Cruzee

Cruzee je ena beseda za križarjenje, balansiranje, bajkanje in nenehno zabavo na dveh kolesih!

Ko rečemo ultra lahek poganjalec imamo takoj v mislih malo čudo na dveh kolesih iz Amerike, ki je obnorelo svet. Tako je! Govorimo o Cruzee Balance Bikes, ki so ugledali luč sveta leta 2016 in postali planetarni super hit! Sprva varljivo preprosta ideja ustvariti najboljše ravnotežnostno kolo, je po ogromno razvojnega dela popolnoma uspela! Prozvajalec je uspešno uporabil bogate izkušnje iz proizvodnje koles in sorodnih izdelkov v snovanju najlažjega poganjalčka na svetu in ustvaril odličen a cenovno še vedno dostopen otroški poganjalec. Aluminijasti poganjalec za otroke se odlikuje na vse načine in je pri tem uspel ohraniti dostopno ceno.

Ultra lahek poganjalec Cruzee tehta le 1,9 kg!

Izjemno nizka teža poganjalca ima zelo visoko uporabno vrednost za starša in otroka. Super lahek aluminijasti okvir in druge komponente poganjalčka so super lahke za manevriranje in prenašanje. Zelo lahkek poganjalec krepi samozavest otroka in mu daje zaupanje, ki je potrebno za vožnjo. Izjemno trpežen aluminijati poganjalec ne bo nikoli zarjavel, ne pozna praznih pnevmatik ali mastnih madežev. Eloksirana aluminijasta prevleka kolesnega okvirja bo poskrbela, da vam zaradi prask ne bodo trpele oči ob pogledu na lepega poganjalčka.

Kako velik Cruzee poganjalec pa izbrati?

Ena velikost ustreza vsem. Tako preprosto je to! Najvišja možna prilagodljivost omogoča široko paleto nastavitev velikosti. 230 mm nastavitve višine sedeža in 127 mm krmila. Seveda oboje brez orodja. Cruzee zlahka poganja vsak otrok od 18. meseca dalje pa vse do 5. leta. Ali če govorimo o višini so to vsi mali različno veliki bodoči kolesarji od višine 60 cm do 125 cm. Odlično zasnovana geometrija okviraj poganjalca se izkaže za vsa obdobja in višine otroka. To je najlažji otroški poganjalec na svetu, ki raste z otrokom. Poganjalec Cruze je akcija od leta in pol do petega leta brez pavze! Problem je še samo v tem kateri je lepši? Je to Cruzee blue ali green, pa red, white, black, silver, gold, orange in morda smo še kakšnega izpustili. Skratka 9 vibrantnih barv je dovolj, da izberete kje kupiti cruzee in od tam odpeljete svojo najljubšo barvo. 

Kaj pa poganjalec Cruzee akcija?

Odlične lastnosti in najvišja kakovost so dejavniki, ki pogojujejo ceno. Da bi ti olajšali nakup nam piši za popust in poskusili bomo ugoditi tvoji želji. Izbiraš lahko med devetimi atraktivnimi in vibrantnimi barvami. Za še lažjo odločitev pri nakupu si spodaj preberi še 8 nepremagljivih lastnosti, ki krasijo to imenitno otroško kolo za poganjanje.

  • Ultra lahek - 1,9 kg pomeni, da je najlažji na svetu!
  • Raste z otrokom - preprosto nastavljive velikosti za otroka od 60 do 125 cm višine.
  • Izdelan da traja - spretno varjena aluminijeva litina je zaščitena z eloksirano prevleko. Pnevmatike se ne izpraznijo in zatesnjeni ležaji ne potrebujejo vzdrževanja.
  • Varen - izjemno nizka teža zmanjša možnost poškodb pri padcu. Nizko profilni vijaki zadnje kolesne osi varujejo otroka pred bolečimi udarci v gležnje.
  • Najvišja mobilnost in uporaba na vsakem terenu - peščena plaža, travnik, asfalt, sneg ali doma. Vozi se kjerkoli in kadarkoli!
  • Poganjanje s Cruzze-ijem odpira povsem nov svet pustolovščine, gibanja in zabave že zelo zgodaj. Prehod na pedaliranje skolesom bo lažji, če ima otrok dobro razvito ravnotežje.
  • Doživljenska garancija!

Če se še sprašujete ali in kje kupiti kupiti Cruzee potem je čas, da izberete le še barvo in se poženete na kilometre dolge zabave! 

Preberi večManj

9 izdelkov

9 izdelkov