15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Dëna

Dëna igrače so varne, zabavne in pametne igrače za dojenčke in malčke najvišje kakovosti.

V podjetju Dëna oblikujejo fantastično oblikovane igrače za najmlajše s poudarkom na varnosti igre in odličnimi razvojnimi učinki. Motoričen, kognitiven, senzoričen in čustveno-socialni razvoj dojenčka in malčka sta povezana z igro. Če so igrače za dojenčke takšne kot morajo biti, igri sledi bliskovit razvoj otroka. In Dëna igrače so natančno to! To so razvojne igrače za dojenčke, ki poskrbijo za veliko razvoja med zabavno igro od rojstva dalje.

V Dëna so starši, ki radi preživljajo čas z otroci in se med igro z njimi povezujejo. Radi se igrajo z njimi in radi jim pustijo, da se ti igrajo divje in svobodno. Oblikovalcem Dëna igrač so všeč preproste igrače, ki spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti otrok. Radi imajo Montessori  zato oblikujejo odlične montessori igrače za dojenčke. Všeč jim je tudi Waldorf in seveda tudi lesene igrače. A nekega dne so ugotovili, da se igrače iz lesa ne prilagajajo najbolje igralnim potrebam dojenčka, ki svoje igrače med igro nagonsko grize, povsod udarja z njimi ali jih meče naokoli. 

Zato je tukaj Dëna  naredila velik korak naprej! Inovativni oblikovalci so izdelali nove in popolnoma varne igrače za dojenčke 1, 3 mesece ali 6 mesecev, izdelane iz silikona najvišje - platinum kakovosti. Nastale so nove razvojne in senzorične igrače za najmlajše, ki temeljijo tudi na montessori pedagokiki. 

Igrače Dëna so open ended toys, to je priljubljena prosta ali odprta igra, ki je dobila v svetu velik zamah in postala super priljubljena med modernimi starši. Dëna so vrhunske, multifunkcijske in moderno oblikovane senzorične igrače za dojenčke in malčke, ki nudijo neskončne možnosti za uporabo in igro! Odlične so za igro doma ali na prostem. Nežen in taktilen material  je kot ustvarjen za pomirjanje vnetih dlesni med izraščanjem zobkov. Prosti igri neskončnega grajenja in sestavljanja se priduži cela peka piškotkov v Dëna modelčkih. S pisanimi oblikami in mehkim, fleksibilnim materialom Dëna igrač je igra vedno varna in neskončno ustvarjalna.

Preberi večManj

3 izdelkov

3 izdelkov