Več pogledov

Djeco

DJECO Ustvarjalni set za otroke Big Box of Colours

Djeco
34.8415 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 40,99 €

Akcijska cena 34,84 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 34,84 €
Quick overview:

Ustvarjalni set za otroke Djeco Big Box of Colours bo prav gotovo očaral mlade navdušence za risanje in umetnost!


Fantastičen set za ustvarjanje s kar 88 kosi je idealen za mlade ustvarjalce. Predstavljen je v ljubkem, trdem ohišju z začrtano risbo, pripravljeno za barvanje. Uporabite torej domišljijo in kovček pobarvajte, ga naredite edinstvenega. Fantastičen komplet vsebuje vse, kar je potrebno, da iz otroka izvleče umetniško žilico. Priročen umetniški set za ustvarjanje je dizajniral Benjamin Chaud. To je šik set kot iz škatlice. Samo poglejte, kako je vse top zloženo! Ima posebne predelke, ki so namenjeni za svinčnike, barvice, voščenke, čopiče, skratka vsak najmanjši del kompleta. Super darilo, ki bo spodbudilo ustvarjalnost otroka, urjenje ročnih spretnosti in fine motorike. Kaj je lepšega od preprostega risanja in ustvarjanja, ko nastane umetniški izdelek, ki ga lahko ponosno razstavite v dnevni sobi in pokažete vsem, kaj je ustvaril vaš otrok. Oboževali ga bodo punčke in fanti od 9. leta dalje.

Ustvarjanje za otroke z Djeco Big Box of Colurs je odlično za kreativni razvoj otroka od 9. leta dalje.

Šifra izdelka: DJ09750
EAN: 3070900097506

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

PODROBNOSTI KREATIVNEGA SETA

Djeco Big Box of Colours je odličen kreativni set za ustvarjanje in pripomoček za vse umetnike in umetnice od 9. leta dalje.

Izjemni francoski oblikovalci v podjetju Djeco so kreirali fantastičen ustvarjalni set z barvnimi svinčniki, flomastri, akvareli, pasteli, risalnimi svinčniki, čopiči, ki ga mora imeti vsak kreativen otrok od 9. leta dalje. 88 delni komplet ima prav vse, kar potrebuje mladi kreativec da uresniči svoje risarske in likovne zamisli in želje. Vse je v trdem ohišju - kovčku, z začrtanim dizajnom in slikami, ki so pripravljene, da jih mladi umetnik pobarva in naredi za svoje. Fantastičen kreativni set za deklice in fante, ki ljubijo barvanje, risanje in umetniško izražanje. Popolno darilo za razvoj ustvarjalnosti, kreativnosti, fine motorike, spretnosti rok.

Podrobnosti kretaivnega seta Djeco:

Kreativni set Djeco za risanje, barvanje in ustvarjanje sestavlja 88 kosov, in sicer 18 barvnih svinčnikov,  16 flomastrov, 18 voščenih barvic, 14 pastelov, 16 akvarelnih barv, 2 čopiča, 2 svinčnika za risanje, 1 šilček za svinčnike, 1 radirka.

Spodbuja ustvarjalnost, kreativnost, fino motoriko, spretnosti prstov.

Dimenzije kovčka 36,5 x 26 x 4 cm. Čudovito ohišje je že začrtano, da ga otrok pobarva po svoje.

Starost od 9 do 15 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Ustvarjalni set za otroke Big Box of Colours

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.