Več pogledov

Djeco

DJECO Zig & Go 45

Na zalogi

47,99 € Cena:
47,99 Cena:
Quick overview:

Djeco Zig&Go je fantastična igra akcije reakcije in obenem 'crazy' dobra proga za frnikole tokrat, malo ali veliko drugače!


Djeco Zig&Go je super fantastičen kreativen set za male inženirje od od 8. leta dalje. Tudi dedek ga bo naravnost oboževal in z navdušenjem ga bo pomagal sestavljati kreativnemu vnučku mlajšemu od 8 let. Ali vnukinji seveda, definitivno! Sestavljanje konstrukcijske igrače djeco zig&go zahteva logično misel, domišljijo, spretne prste in koncentracijo. Kako zgradiš zig&go? Na nešeteto načinov, fantazijska igra z Zig And Go nima meja in ustvarjalnost otroka bo dobila fenomenalen pospešek. Tako kot jeklene frnikle, ki se podijo po zabavnih gradnikih Djeco zig & go 45!


Ali je Zig and Go Djeco odštekana steza za frnikole, domino dirkališče ali poligon za tehnično ustvarjalnost in ogromno domišljije?


Zig & Go s svojimi 45 kosi za sestavljanje odbitega domino race track-a bo kreativnemu otroku popolnoma všeč. Novi hišni inženir bo našel nešteto načinov, kako zgraditi super kul in vznemirljivo dirkališče za domine. Otrok se skozi zelo zabavno igro uči kako deluje delujejo fizikalne sile. Kaj je pospešek, kinetična energija, gravitacija, upor, površinska napetost n uh, ah in sploh ... Sliši se zapleteno a skozi igro z Zig & Go Djeco 45 je vse tako preprosto!

Otrok se ne igra, da bi se učil ampak se uči, ker se igra! 

Šifra izdelka: DJ05643

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Djeco Zig & Go - Action!

 Tehnični set je je odlična uvodna konstrukcijska  igrača za učenje konceptov STEM! Vpliv delovanja fizikalnih sil na telesa, domino efekt in verižna reakcija so za zabavne reči, ko se igraš z njimi. 45-delni set Zig&Go vsebuje lesene domine, jeklene frnikole in dih jemajoče zabavne komponente, ki bodo čisti navdih otroški ustvarjalnost. In razvoj veščin, kot so fina motorika, spretnost uporabe rok, vztrajnost, reševanje problemov STEM in kritično razmišljanje med igro kar zacvetijo. 

Preizkušanje je najboljši način v življenju, da ugotoviš in se naučiš kaj deluje in kaj ne!

Kateri načini delujejo dobro in kateri ne? Med igro z zabavno igračo se bomo veliko tega naučili. Predvsem pa razvili logiko in način razmišljanja, ki deluje v resničnem življenju. Razumeti verižno reakcijo je razumeti vzrok in posledico. Ne na koncu koncev pa je postavitev super zabavnega dirkališča velika nagrada za vztrajnost otroka! Tudi spretnost in potrpežljivost sta nujni veščini, če hočemo uspeti v življenju.

Vseakor je pa Zig&Go 45 to najmanj čudovito zabavna tehnična igrača, ki bo vedno zabavala enega ali več kreativnih igralcev od 8 do 99 in tudi več let.

Podrobnosti igrače:

  • Djeco Zig & Go 45 je odličen za kombiniranje z drugimi Zig&Go kompleti, ki se nadgrajujejo med seboj.
  • Učenje osnovnh fizikalnih zakonitosti, domino-efekta, vzrok-posledica efekta, motorični razvoj in razvoj kreativnosti so zagotovljeni + veliko zabave!
  • Djeco Zig & Go -  inženirski set 45 kreativnih kosov za sestavljanje.
  • Dimenzije škatle 33 x 25 x 5 cm.
  • Priložena razlagalna brošura z natančnimi navodili.
  • Umetnik René Ménard je glavni mož te nove zbirke akcijskih-reakcijskih kompletov.

  • Starost 8+
  • Opozorila! Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Nevarnost zadušitve zaradi majhnih delov!

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Končno prava igrača za sina 5 let
Napisal/-a Štefan K.
18. januar 2022 11.00.02 CET

Končno prava igrača za mojega sina, ki je star 5 let in ima rad konstrukcije. Prej so bile samo kocke glavne dokler ni dobil Zig.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Zig & Go 45

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.