Več pogledov

EDX Kamenčki Mavrica - fun play

Na zalogi

35,99 € Cena:
35,99 Cena:
Quick overview:

Kamenčki, kamenčki, kamenčki, vedno priljubljeni kamenčki.


Otroci so zaljubljeni v kamenčke! Pobirajo jih kjer in kadar koli lahko. Privlačijo jih mehko zaobljene linije, različne oblike in gladek dotik. Si lahko predstavljaš kakšno je njihovo doživetje s kamenčki EDX?

Tople in živahne barve mavričnih kamenčkov so tako prijetne za oko, kakor je prijeten material kamenčkov za dotik prstov. Pisani kamenčki različnih velikosti in mehkih oblik so pravo senzorično doživetje za razvajanje čutov. Igrača, ki pritegne na prvi pogled in prvi otip!

Kamenčki so nova klasična igrača, ki je zaznamovala svet igrač. Navdušenim staršem in otrokom so se pridružili tudi strokovnjaki, ki so jim podelili laskave nagrade.  

Nagrajeni kamenčki so idealna igrača za učenje barv, štetja in razvrščanja. Igra s kamenčki lepo krepi razvoj fine motorike in koordinacijo oko-roka. Obilo različnih načinov kreativne igre je odlična spodbuda za razvoj domišljije otroka. 

Učenje sestavljanja konstrukcij in zgodnje matematike s kamenčki je predvsem zabaven izziv za otroka, ki ga bo potegnil v dolge ure samostojne igre. S priloženimi aktivnostnimi karticami pa se lahko igramo tudi skupaj z otrokom. Lahko sestavljamo različne živali, ki jih imenujemo in se učimo o njihovih lastnostih ali različne druge objekte. Kamenčki se imentno dopolnjujejo z drugimi igračami.

V očarljivem setu je 36 nežno zaobljenih kamenčkov različnih velikosti, zelo prijetnih na dotik in lepih živh barv. Priloženih je tudi 20 aktivnostih kartic, ki otroka na zanimiv način zapeljejo v neskončne ure poučne in kreativne igre.

Kamenčki Mavrica Fun Play so čudovita igrača za razvoj domišljijske igre in učenje umetniškega izražanja.Šifra izdelka: 72305

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Mavrični kamenčki Fun Play EDX v zemeljskih barvah se čudovito vklopijo v harmonično igro z drugimi naravnimi materiali. Otroci obožujejo  senzorične igrače in prijeten dotik senzoričnega materiala kamenčkov. Navdušeno sestavljajo vedno nove vzorce in iz kamenčkov oblikujejo prav neverjetne kreacije. Vse je prepuščeno otroški domišljiji in ta kreativnost s senzoričnimi kamenčki brezmejna.

Set vključuje:
- 36 senzoričnih kamenčkov v šestih zemeljskih barvah in šestih velikostih.
- 25 aktivnostnih kartic v trpežnem ovoju z zelo zabavno vsebino.
- velikost največjega kamenčka je 85 mm

2017 Early Years Excellence 5* Winner
(Mathematics Resource category)

Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

 

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Kamenčki Mavrica - fun play

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.