Eeboo

3 izdelkov

 1. 9% popusta

  EEBOO Magnetna igrača Vilinske zgodbe

  Magnetna igrača, ki odpira nova čudovita obzorja igranja in pripovedovanja zgodbic, bo ponesla domišljijo vašega otroka v višave, tja med zvezde!

  Vrhunska magnetna igrača za spodbujanje razvoja domišljije, ki jo nujno potrebna, da se otrok nauči kreativno razmišljati. Nedokončane zgodbe so najboljši način za spodbujanje razmišljanja otroka in ta čudovita igrača jih skriva v neštetih možnostih. 

  Odlična igrača, ki spodbuja govorno-jezikovni razvoj otroka in pripovedovalne sposobnosti!

  Vedno sveže zgodbice bodo kar prihajale na plano in na učinkovit način učile otroka kako naj izrazi ideje in deli svoje vizije.

  Zgodbe štejejo in zgodbe so vse. Izmislite si zgodbe v katerih bo vaš otrok glavni junak in ga naučite kako naj sam sestavi nadaljevanje. Rezultati takšnega igranja vas bodo osupnili!

  Pripovedovalec ima na voljo dovolj magnetnih kartic s katerimi sestavlja vedno nove in sveže zgodbice. V njih bo polno nenavadnih preobratov, spletk in napetosti. Same skrivnosti, ki jih je potrebno rešiti!

  Nagrajena igrača, čudovito oblikovanje in visoka igralna vrednost. Odlična za na pot, doma ali kjerkoli! Si lahko želite še kaj boljšega?

  Priporočena za otroka od 3. leta dalje. Winner of the Oppenheim Gold Award.


  Poizvej več

  Stara cena: 12,70 €

  11,50 € Akcijska cena

 2. 9% popusta

  EEBOO Otroški nahrbtnik Gozd

  Vsestranski nahrbtnik za otroke in vse mlade po srcu.

  Zdržljiv in vodoodporen otroški nahrbtnik s prilagodljivo nastavitvijo za nošenje je odličen za otroke, vse odraščajoče in mlade po srcu.

  Ameriški Eeboo je podjetje s posebnim občutkom za lep design in funkcionalno oblikovanje. Otroški nahrbtniki po ameriško.

  Edinstveno dekorativno vezenje s podobo belih brez v mirnem gozdu je tako umetelno izdelano, da boste izstopali iz množice.

  Magnetno zapiranje pokrivala glavnega predala, zadrge na velikem in malem sprednjem predalu, notranji žep z zadrgo za skrita sporočilca ali dragocenosti, všitek za ime in nastavljive naramnice. Plus bonus - veliko prostora za vezenje lastnega monograma na sprednjem delu. 

  Velikost: 10 cm x 25.5 cm x 33 cm.

  Poizvej več

  Stara cena: 34,30 €

  31,10 € Akcijska cena

 3. 9% popusta

  EEBOO Pretikanka Žuželke prijateljice

  Umetniško izdelana in nagrajena pretikanka Eeboo. Organic - Eco Friendly!

  Očarljiva pretikanka z ljubko upodobljenimi žuželkami je pravi likovni posladek

  Mali prstki bodo ljubeče vtikali vrvice okrog vsakega umetniško ilustriranega drobnega bitja iz narave. Plošča pretikanke je izjemno vzdržljiva. Izdelana je iz recilkliranega kartona in pobarvana z organskimi barvami iz soje. Vezalnke iz umetne svile so najvišje kakovosti  in se nikoli ne razpletejo. Vrhunski izdelek!

  Čudovita igrača za za razvoj fine motorike, krepitev fokusa in osredotočenja otroka. Je tudi odlično zgodnje orodje za učenje veščin šivanja

  V setu s čudovito in popolnoma Eco Friendly izdealno pretikanko prihaja 5 umetelno izdelanih kartic in pet vezalk živahnih barv! Pretikanka Eeboo je precejšnja redkost in odlična priložnost za izbrano darilo, ki ga ne gre spregledati.

  Odlična igrača za igro, učenje in razvoj otroka od 5. lete dalje.

  Poizvej več

  Stara cena: 17,20 €

  15,60 € Akcijska cena

3 izdelkov

Show More Products
Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti. <br /> Za dojenčka, malčka in otroka.

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.
Za dojenčka, malčka in otroka.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.