VSA NAROČILA PREJETA V ČASU OD 11.7. DO 19.7. BODO ODPOSLANA 20.7.!

Eeboo

5 izdelkov

 1. EEBOO Magnetna igrača Vilinske zgodbe

  Magnetna igrača, ki odpira nova čudovita obzorja igranja in pripovedovanja zgodbic, bo ponesla domišljijo vašega otroka v višave, tja med zvezde!

  Vrhunska magnetna igrača za spodbujanje razvoja domišljije, ki jo nujno potrebna, da se otrok nauči kreativno razmišljati. Nedokončane zgodbe so najboljši način za spodbujanje razmišljanja otroka in ta čudovita igrača jih skriva v neštetih možnostih. 

  Odlična igrača, ki spodbuja govorno-jezikovni razvoj otroka in pripovedovalne sposobnosti!

  Vedno sveže zgodbice bodo kar prihajale na plano in na učinkovit način učile otroka kako naj izrazi ideje in deli svoje vizije.

  Zgodbe štejejo in zgodbe so vse. Izmislite si zgodbe v katerih bo vaš otrok glavni junak in ga naučite kako naj sam sestavi nadaljevanje. Rezultati takšnega igranja vas bodo osupnili!

  Pripovedovalec ima na voljo dovolj magnetnih kartic s katerimi sestavlja vedno nove in sveže zgodbice. V njih bo polno nenavadnih preobratov, spletk in napetosti. Same skrivnosti, ki jih je potrebno rešiti!

  Nagrajena igrača, čudovito oblikovanje in visoka igralna vrednost. Odlična za na pot, doma ali kjerkoli! Si lahko želite še kaj boljšega?

  Priporočena za otroka od 3. leta dalje. Winner of the Oppenheim Gold Award.


  Poizvej več
  12,70 € Cena:
 2. EEBOO Otroški nahrbtnik Gozd

  Vsestranski nahrbtnik za otroke in vse mlade po srcu.

  Zdržljiv in vodoodporen otroški nahrbtnik s prilagodljivo nastavitvijo za nošenje je odličen za otroke, vse odraščajoče in mlade po srcu.

  Ameriški Eeboo je podjetje s posebnim občutkom za lep design in funkcionalno oblikovanje. Otroški nahrbtniki po ameriško.

  Edinstveno dekorativno vezenje s podobo belih brez v mirnem gozdu je tako umetelno izdelano, da boste izstopali iz množice.

  Magnetno zapiranje pokrivala glavnega predala, zadrge na velikem in malem sprednjem predalu, notranji žep z zadrgo za skrita sporočilca ali dragocenosti, všitek za ime in nastavljive naramnice. Plus bonus - veliko prostora za vezenje lastnega monograma na sprednjem delu. 

  Velikost: 10 cm x 25.5 cm x 33 cm.

  Poizvej več
  34,30 € Cena:
 3. EEBOO Pretikanka Žuželke prijateljice

  Umetniško izdelana in nagrajena pretikanka Eeboo. Organic - Eco Friendly!

  Očarljiva pretikanka z ljubko upodobljenimi žuželkami je pravi likovni posladek

  Mali prstki bodo ljubeče vtikali vrvice okrog vsakega umetniško ilustriranega drobnega bitja iz narave. Plošča pretikanke je izjemno vzdržljiva. Izdelana je iz recilkliranega kartona in pobarvana z organskimi barvami iz soje. Vezalnke iz umetne svile so najvišje kakovosti  in se nikoli ne razpletejo. Vrhunski izdelek!

  Čudovita igrača za za razvoj fine motorike, krepitev fokusa in osredotočenja otroka. Je tudi odlično zgodnje orodje za učenje veščin šivanja

  V setu s čudovito in popolnoma Eco Friendly izdealno pretikanko prihaja 5 umetelno izdelanih kartic in pet vezalk živahnih barv! Pretikanka Eeboo je precejšnja redkost in odlična priložnost za izbrano darilo, ki ga ne gre spregledati.

  Odlična igrača za igro, učenje in razvoj otroka od 5. lete dalje.

  Poizvej več
  17,20 € Cena:
 4. EEBOO Škarje za otroke Kresnička

  Eebo Kresnička so popolne otroške škarje za ustvarjalno igro s papirjem. Otroci radi ustvarjajo in težko si zamislite boljšo kreativno dejavnost od ustvarjalne igre s papirjem. Seveda za rezanje in igro s papirjem otrok potrebne dobre škarje.

  Eebo izdeluje odlične škarje za otroke, ki so varne in posebej dobro oblikovane za male otroške roke. Zaobljene konice in mehko gumirane odprtine za prste omogočajo udobno in varno uporabo. 

  Funkcionalne, visoko kakovostne in čudovito oblikovane škarje so primerne za igro doma in likovni pouk v šoli.

  Priporočena starost za igro z otroškimi škarjami Eebo Kresnička je za otroke od 5. leta.

  Poizvej več
  4,20 € Cena:
 5. EEBOO Škarje za otroke Metulj

  Eebo Metulj so popolne otroške škarje za ustvarjalno igro s papirjem. Otroci radi ustvarjajo in težko si zamislite boljšo kreativno dejavnost od ustvarjalne igre s papirjem. Seveda za rezanje in igro s papirjem otrok potrebne dobre škarje.

  Eebo izdeluje odlične škarje za otroke, ki so varne in posebej dobro oblikovane za male otroške roke. Zaobljene konice in mehko gumirane odprtine za prste omogočajo udobno in varno uporabo. 

  Funkcionalne, visoko kakovostne in čudovito oblikovane škarje so primerne za igro doma in likovni pouk v šoli.

  Priporočena starost za igro z otroškimi škarjami Eebo Metulj je za otroke od 5. leta.

  Poizvej več
  4,20 € Cena:

5 izdelkov

Show More Products