Več pogledov

Fat Brain Toys

FAT BRAIN TOYS Mini Spinny

Fat Brain Toys
14.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,95 €
Quick overview:

Igrača mora takoj pritegniti pozornost otroka in biti tako zabavna, da se otrok rad igra z njo. To je prvi kriterij pri nakupu igrače, ki ga morate upoštevati, če ne želite zapravljati po nepotrebnem, otroka pa prikrajšati za igro in razvoj.

Miny Spinny vrtavka je prava senzorična pustolovščina, ki zavrti otroka v igro vedno in kjerkoli je! Spodbuja in krepi razvoj mladih možgančkov navdušenega otroka, ki se ujet v vrtincu igre razigrano uči.

Zabavna igra za zdrav razvoj in učenje se s to vrtavko začne takoj! Dojenček hitro zraste v malčka in to je čas v razvoju, ki ga lahko nepopravljivo zamudite. Sinapse otroka se razvijejo ob določenem času ali pa se ne. 

Naj se čutila vašega malčka zavrtijo od navdušenja doma, v vrtcu, na poti, v kopeli ali kjerkoli je že. Trije živahni propelerji, sedem živih barv, vznemirjive teksture in pomirjujoče gladke površine, vse je oblikovano tako, da spodbuja senzorično raziskovanje in razvoj. Stegni se po igračo, dosezi jo, primi in obrni. Glej kako se vrti in ponovi še in še! Igranje, ki spravlja v gibanje, krepi spretnosti prstkov, usklajuje gibe roka-oko, omogoča že zgodnje prepoznavanje barv in prvo štetje. Predvsem pa veliko zabave.

Lepo je gledati otroka kako se zadovoljen igra. In še lepše je zavedati se, da mu z dobro izbrano igračo omogočamo dober razvoj.

Najvišja kakovost oblikovanja in materiali za trajno in varno igro.

Priporočeno za IGRO, ZABAVO IN RAZVOJ otroka od 0+ dalje.

Šifra izdelka: 811802021236
EAN: 0811802021236

Podrobnosti

Dodatne informacije

Proizvajalec Fat Brain Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FAT BRAIN TOYS Mini Spinny

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.