Več pogledov

Fat Brain Toys

FAT BRAIN TOYS OombeeCube

Fat Brain Toys
17.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,95 €
Quick overview:

Aktivnostna kocka OombeeCube, Oh-my-gosh je dobra!


Zgrabi, raziskuj, razvrščaj in odkrivaj! Male ročice takoj pritegne šest živahno obarvanih, taktilno teksturiranih mehkih likov, ki so med seboj povezani. Razišči njihove oblike, jih stisni in začuti njihovo teksturo. Atraktivni liki so izdelani iz 100 % živilskega silikona! izjemno varni in trpežni! Si pripravljeni začeti razvrščati? Lahko jih tudi ugrizneš in si pomiriš vnete dlesni in nadležno rast zobkov.


OombeeCube je perfekcija aktivnostne igrače za dojenčke! 


Vsak izrezi na  aktivnostni kocki se ujema le z enim od silikonskih likov, ki je z vrvico privezan na kocko. Hmmm, kvadrat vstaviš v kvadrat, krog v krog, oval v oval, trikotnik v trikotnik. Aha tako to gre! Drobni nasmehi se zableščijo z vsakim likom, ki popolnoma natančno zdrsne na svoje mesto! Vsak lik je zabaven za roko, prijeten za otip, lep za občudovanje in neverjetno vzdržljiv. Ker je vse skupaj dobro  pritrjeno na kocko nikoli ne izgubiš niti enega lika. OombeeCube je resnično izpopolnjena aktivnostna kocka za zgodnje taktilno učenje in razvoj od 0+.

Šifra izdelka: 811802021083
EAN: 0811802021083

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI + PODROBNOSTI IGRAČE

  • OombeeCube Kocka za razvrščanje oblik s 6 gumijastimi oblikami, ki so privezane na njene vogale.
  • Spodbuja fino motorične sposobnosti, senzorično učenje, taktilno raziskovanje, vizualno-prostorske sposobnosti. Inovativen pristop h klasični zabavi pri razvrščanju oblik. Liki so gumijasti, teksturirani, mehki - narejeni iz 100 % silikona brez BPA.
  • Oblike likov se gladko in tesno prilegajo v svoje reže. Privezani so na vsakem vogalu z izjemno debelo, močno in varno vrvico!
  • Nikoli ne izgubiš niti enega lika!
  • Vrvice so dovolj kratke, da so izjemno varne, dovolj dolge, da jih majhne roke lahko grabijo in svobodno raziskujejo.
  • Liki vključujejo trikotnik, kvadrat, oval, krog, peterokotnik, dvojni krog. Visokokakovostna oblika in materiali, izdelani za trajno vzdržljivost in varnost
  • OombeeCube iz fundacije Parents' Choice Awards!

Dodatne informacije

Proizvajalec Fat Brain Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FAT BRAIN TOYS OombeeCube

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.