Več pogledov

Fat Brain Toys

FAT BRAIN TOYS PipSquigz Loops Orange

Fat Brain Toys
13.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,99 €
Quick overview:

Senzorično grizalo in ropotuljica, ki takoj prisesa k igri vsakega malega raziskovalca!


Senzorična privlačnost, ki jo prinaša to ropotajoče, žvečljivo, mehko in fleksibillno grizalo je neubranljiva za dojenčka. Zabaven stiki z ropotuljico, ki nežno zacinglja ob vsakem premiku takoj pritegne pozornost otroka.

Pip Squigz bo zagotovo postal nova otrokova najljubša igrača! Razvojne koristi Pip Squigz grizala za dojenčke so nepremagljive! Žive barve grizala so odlične za zgodnji razvoj vida. Živahne teksture taktilnih površin v trenutku pritegnejo male prstke, da zagrabijo grizalo. Igra raziskovanja in razvoj fine motorike se prične takoj. Senzorično prijetnost mehkega silikona najvišje kakovosti je perfektna za pomiritev vnetih dlesni dojenčka. 

Zvončkljavi pisani obročki grizala se prijetno oglašajo, spodbujajo dojenčka, da prisluhne zvokom in razvija sluh. Stiki Squigs se prisesa na gladko površino in ustvari prostor za igro kje koli. Otrok ga rad vleče in potegne, da se zasliši vznemirljiv, glasen pop! Zopet ga prilepi in ponovi vajo. Zabavna igra za razvoj grobe motorike.

Zgodnje raziskovanje in učenje z igro, dober razvojni učinek in veliko zabave so lastnosti najboljših senzoričnih igrač, ki jih ne smete spregledati. Igrača je izdelana iz silikona najvišje kakovosti in izjemno varna za otroka.

Priporočeno za IGRO, ZABAVO IN RAZVOJ otroka od 3. meseca dalje.

Šifra izdelka: 811802021922
EAN: 0811802021922

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

Dodatne informacije

Proizvajalec Fat Brain Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FAT BRAIN TOYS PipSquigz Loops Orange

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.