Več pogledov

Fat Brain Toys

FAT BRAIN TOYS PipSquigz Ringlets

Fat Brain Toys
21.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,95 €
Quick overview:

Igrače za dojenčke PipSquigz Ringlets prinašajo novo, živahno, mehko, upogljivo in grizljivo senzorično izkušnjo!


Veliko igrivega veselja in senzorične radosti je v šestih živo obarvnih senzoričnih obročih igrač za dojenčke Fat Brain Toya.

Atraktivna senzorična igrača je neubranljivo privlačna in top izbira ne glede na to ali iščete igrače za dojenčke 3 mesece ali igrače za dojenčke 6 mesecev. Senzorične obroče zlahka umestimo med igrače za novorojenčka in razvojne igrače za 1 leto. Vsestransko uporabni obroči rastejo z otrokom in otrok razvija igro z njimi vzporedno z lastnim napredkom. 

Radovedne oči, prstki in usta dojenčka bodo preiskovali in se poigravali z imenitno zmuzljivo, igrivo in sestavljivo igračo Fat Brain Toys.

Lepše barve kot jih imajo senzorični obročki za dojenčke in malčke si ne morete zaželeti. Material je izjemno prijeten in taktilen silikon. Zabavna grača s priseski, ki ne gre iz rok. 

Vznemirljiva senzorična igra dojenčka in malčka z obroči se nikdar ne konča. Obročki se enostavno pritrdijo povsod kjer želite, da se otrok z njimi igra.

Senzorične obroče vzemite vedno s seboj na pot, prtitrdite jih na avto sedež, v voziček, na stolček, mizico, kamorkoli. Pustite, da se taktilna igra razvname in uživajte skupaj z otrokom.

Zabavna taktilna igrača za malčka, visoko-kakovostno grizalo za dojenčka, priseski so dvojna zabava, za sestavljanje in razstavljanje. Fat Brain Toys senzorični obroči za vsakega dojenča in malčka. 

Popolna igrača in popolno darilo za otroka od rojstva dalje. Priporočena starost je od 0 do 2 let.

Šifra izdelka: 811802025289
EAN: 0811802025289

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Vsakega od 6 silikonskih obročev lahko povežete med seboj ali katerokoli gladko površino.

Zabavne, živahne teksture hitro očarajo čute dojenčka in malčka. PipSquigz Ringlets so igrača za dojenčka, ki se najbolje obnese v obdobju od rojstva do 2. leta!

Taktilno vznemirjenje in senzorično učenje je z obroči zagotovljeno. Vsebina 6 obročev iz visko-kakovostnega silikona. Trajna, zdržljiva in varna igrača najvišje kakovosti in igralnega učinka. Odlična uporaba tudi kot grizala! Velikost obročev fi 86 mm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Fat Brain Toys

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Zadovoljen
Napisal/-a Tinček
08. november 2021 12.57.14 CET

Štima vse kot opisno v trgovini. Kupi jo ne bo ti žal!

Ocena
5/5
Dobri magneti
Napisal/-a Mare
22. oktober 2021 11.59.47 CEST

Dobra igrača, dobri magneti v njej.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FAT BRAIN TOYS PipSquigz Ringlets

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.