Več pogledov

FAT BRAIN TOYS Senzorična igrača Dimpl

Ni na zalogi

15,95 € Cena:
15,95 Cena:
Quick overview:

Simpl - Ena najboljših igrač za dojenčke 2019! 


Brilijantna, zabavna, fascinantna igrača, ki je preprosto ne morete odložiti iz rok!   

Igrače za dojenčke so dobile še enega zmagovalca, ki pomete konkurenco. SIMPL - DIMPL je tako preprost, a tudi tako nenavaden in tako privlačen, da ga nihče ne more odložiti iz rok - ne dojenčki, ne odrasli!

Popolna senzorična pustolovščina za dojenčke in malčke, ki je ne smete nikoli pozabiti vzeti s seboj, kamorkoli greste. 

Očarljiva, igriva in čudovito vzdržljiva senzorična igrača bo vzrok za veliko hihitanja in neskončne ure senzoričnega raziskovanja. Da ne omenimo: Zamotila bo tudi babičine prste, ki vedno radi grabijo lička malih otrok.

Šifra izdelka: 811802023230

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Ameriški FAT BRAIN TOYS  vedno poskrbijo, da nas znova in znova presenetijo z odličnimi igračami za dojenčke, malčke in tudi večje otroke! Lepe, perfektno oblikovane igrače so zaradi funkcionalnosti in visoke igralne vrednosti pravi biser med igračami! Nagrade žanjejo kot za stavo in navdušeni strokovnjaki, starši in otroci po vsem svetu jih obožujejo!

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Mali prsti se ne morejo upreti tem čudovitim gumbom! Trpežni silikonski mehurčki so varno vgrajeni v trden ABS okvir. Pet živahnih silikonskih mehurčkov različnih velikosti in živih barv je tako privlačnih na dotik, da se potiskanje iz ene na drugo stran kar noče nehati!. Tako preprosto, a nenavadno, briljantno zabavno in očarljivo igranje. Za otroke in odrasle. Čudovito zdržljiv Dimpl je senzorična pogruntavščina, ki je navdušila otroke in starše po vsem svetu. 

Dimpl - Simpl igrača, ki spodbuja razvoj fine motorike in veščine uporabe rok. Senzorična raziskovanja, učenje efekta vzrok-posledica, zgodnji razvoj vida in čudovita igrača za pritegnitev in ohranjanje pozornosti otroka. Mehurčki so izdelani iz 100% silikona za prehrambene izdelke. Brez BPA, testirani in varni. Ročno pralni. Izbrani za TOP 2019 igrače za otroke!

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
imate res kvalitetne stvari.
Napisal/-a Katarina
06. november 2020 15.34.45 CET

Bi pa rada pohvalila vašo trgovino, imate res kvalitetne stvari.
To je že moje drugo naročilo v roku enega tedna. ☺

Ocena
5/5
Simpl pa ćist dobra igrača!
Napisal/-a Nik
26. oktober 2020 15.43.10 CET

Babi nam je prinesla Dimpl! Vse nas je presenetila z izbiro igrače. Šej najmanj se je čudila naša 14 mesečna hči, ki ga je takoj obvladala. Drugi teden je kar ga obrača po rokah ob vsaki priložnosti. Kaj še naj rečem ... ;) hvala Kreativne igrače

Ocena
5/5
Zmaga od igrače!
Napisal/-a Franci
17. oktober 2020 17.02.40 CEST

Oba naša 2 in 5 letna mulčka ga rada stiskata za mehurčke. Sploh tamali ga neda iz rok.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FAT BRAIN TOYS Senzorična igrača Dimpl

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.